Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Panic! The Second Raid

kender

Öne çıkan mesajlar

Aha çıktı aha çıkacak derken sonunda oldu 13.07.2005 de ilk bölüm raw olarak yayınlandı 1-2 güne kalmaz altyazılı versiyonu çıkar..

http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2710&expand=37690#eid_37690

ed2k://|file|Full_Metal_Panic!_The_Second_Raid_-_01_-_Episode_01_-_[S^M](RAW).avi|221167616|743312de7733aed78f4c58ab701d9a2b|

emulede 150 kaynak var:)

bittorent te 250 seed 100 Leechers var
http://bt.saiyaman.info/download.php?id=980&file=%5BS%5EM%5D+Full+Metal+Panic+TSR+01+RAW.avi.torrent

buda 314 mb raw:) Seeders: 143 Leechers: 141
http://tracker.manga-ton1x.net/download.php?id=f1c3edb08db1ae78f0476e4b3466d1a5205cff3e&f=%5Bk66zm%5DFullMetal_Panic%21_TSR_01.avi%28raws%29.torrent
[signature][hline]www.animeturk.net
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]

[Bu mesaj kender tarafından 15 Temmuz 2005 02:10 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

RAW halınde 3 bolum gordum ben dolaşan bdıe promo ları ızledım
Kaptan Testarossa nın kardeşini gelıcek seslendırenelrden gordum bıde Gauron I love you Kashim diyordu promoda ama seslendırenelr lıstesınde gene Gauron un ısmı vardı herıf AS sını selfdestruct ettı hala ölmedıyse oha dıycem yani

Kafasına kurşun yedi olmedı
2 defa AS sını parcaladı sousuke gene olmedı
Gauron god mod on takılıyor heralde gene cıkıp gelırse serıye olan saygım cıddı skeılde azalıcak[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

gauron gene dirilirse .okunu çıkarırlar iyice, ben zaten fumoffu kadar beğenmemiştim esas seriyi.. gauron'un ikide birde dirilmesi de ana sebebiydi..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

yok sadece geriye dönüşlerde olacak gibime geliyor yaar o kadar salak olamaz[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

AS = armslave (mechanın diğer bir adı gundam gibi belki bilmiyorsun diye)

Bu sırada ilk bölüm güzel olmuşta tessa'nın abisi nasıl bir karizmadır allahım..
Tessada güzelleşmiş zaten hmm hmm hmm

Konu iyi olacağa benziyor ama cizimle rbeni bitirdi özellikle LD efektine hasta kaldım[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

fmp2 nin ingilizce subları piyasaya çıktı..

şimdilik 3 fansub grubu birden altyazı yazmaya baladı..

1)Bakakozou fasub 233mb seed eden 742 kişi
http://weedy.1.vg:8394/torrents/%5BBakaKozou%5DFull_Metal_Panic_TSR_-_01_%5B608A746D%5D.avi.torrent?info_hash=308b13cbd6e9b9787216b8da2c1aa1d80f03a550

2)Anime-Destiny (H.264)codec 172 mb seed 386 kişi
http://animetorrents.com:6969/
http://animetorrents.com:6969/file?info_hash=%1F%7Cn%3AG%3A%D5%D6%12Q%BF%2AZ%93%94%92%19%08%AA%28

3)SD Project 170 mb seed 927 kişi
http://a.scarywater.net/sd/
http://a.scarywater.net/sd/%5BSD%5DFull_Metal_Panic!_The_Second_Raid_-_ep01%5B8674F35C%5D.avi.torrent[signature][hline]www.animeturk.net
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
1.bölümü indirdim izledim.Düşüncelerim olumlu.1.Sezon gibi çizimlerde aynen 1.sezon gibi fakat 3D biraz fazla kaçmış bence.Şu an 1.bölümde değişen bi kadro yok ama opening inde değişik karakterlerde görünüyodu bekelyip görcez.bunlar yine bir terörist lerden bir yeri kurtarıyorlar mecha larla.

İşte size 3 adet screenshot

Bu Sousuke'nin kullandığı MEcha

3D kullanılmış bir Helikopter

Ve 3.serinin kötü adamı

[Bu mesaj kender tarafından 19 Temmuz 2005 06:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Souldiver, 18 Temmuz 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar su bolumleri Gundam gibi anlatırsanız hangi bolum kaç hikaye gibi cok daha rahatlarız cunku ben en bastan hepsini cekmeye basladım ve bazıları cok karısık

Gudam da dolu bolum varda Full Metal panıcde yokkı bole bır olay

bır Full metal panic var ılk cıkanı
bıde full metal panıc fumoffu! var ılk hıkayeden sonra gecıyor ama devamı degıl ılk hıkayenın nasıl dıım FMP de komedıye cok musaıt bır ortam vardı ama serıyı cıddı tutmak ıstedıkelrınden cok kullanmadılar bunu bıde zaten mangasıda vardı komedı ıle cıddı karışık adamlar mangadan tecrube edınmişler ciddi olan FMP1 de cok sulandırmamışalr ama FMP fumoffu da elelrıdne kalan malzemeyı yayınlayıp saf komedı yapmışlar

şimdi çıkan FMP the second raid ise ilkinin devamı içinde komedi yok fazla yanı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
3. bolum de cıktı ve gauron olmedı hala yaşıyor bıde matrıxvarımsı ıkıde kız almış yanına sensei sensei die kızlar bakıo buna
baska bır psıkopat var su resımdekı sarı saclı herıf gauron dan 40 kat daha beter manyaklık bakımından
bu arada testarossa nın unlu abısıde sanırım kotu organızasyon ıcın calısıyor
ama gauron u gene egrı dondurmelerı ııce kıllandırdı yanı herıf kedı gıbı 9 canlımıdır endır[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 03 Ağustos 2005 06:05 tarihinde demiş ki:
3. bolum de cıktı ve gauron olmedı hala yaşıyor bıde matrıxvarımsı ıkıde kız almış yanına sensei sensei die kızlar bakıo buna
baska bır psıkopat var su resımdekı sarı saclı herıf gauron dan 40 kat daha beter manyaklık bakımından
bu arada testarossa nın unlu abısıde sanırım kotu organızasyon ıcın calısıyor
ama gauron u gene egrı dondurmelerı ııce kıllandırdı yanı herıf kedı gıbı 9 canlımıdır endır

Gauron nerde gördün ben mi kaçırdım yoksa 3. bölümde gauron ile ilgili bir şey görebilmişl değilim yanlışın var galiba[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

bak o ıkızler paso sensei sensei diyordu fark ettiysen
sensei yaralı yaralarını degiştirelim filan dıyorlardı
sonra o sarı saçlı manyak adam bu kızlara sensei nizin balıkalra yem oldugunu duydum ne kadar uzucu fılan dıyordu
balıkalra yem olan agır yaralı ve terorıstlerle ılıskısı olan bır sensei
2+2=4
eheheh gauron=sensei[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 04 Ağustos 2005 16:21 tarihinde demiş ki:
bak o ıkızler paso sensei sensei diyordu fark ettiysen
sensei yaralı yaralarını degiştirelim filan dıyorlardı
sonra o sarı saçlı manyak adam bu kızlara sensei nizin balıkalra yem oldugunu duydum ne kadar uzucu fılan dıyordu
balıkalra yem olan agır yaralı ve terorıstlerle ılıskısı olan bır sensei
2+2=4
eheheh gauron=sensei

hahah 2. bölümü izlememiştim daha doğrusu o sahneleri izleyemedim... sahneleri izlemek içim müsait ortamda değildim hatunların maşşallahı var... Hmm doğru olabilir şimdi izledimde daha ne kadar dayanır falan diyorlar. Ya dönmesin espri olarak kalsın yeter bence. Buy senenin kötü adamı belli süper düper karizmatik kişilik Teressa nın abi nasıl bir karizmadır eleman yav...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

sousuke bır gaurunnnnnnnn dıe bagırıcak
gauronda ı love you kashımmmmmmm
dıcek yoksa serıyı yapanlar depresyona gırıomuş :P

bıde anlamadıgım gauron o kadar karızma bı tıp degıldı bence cok fazla şişirdiler gerek FMP de acılıştta gokyuzne bakan karızma resmı olsun egrek 324 defa olumden donmesı olsun bence şişirilmiş bi char

onun yanında komutan Kalinin anormal karızma ama kullanmıyolar
adam eskı sovyet komutanı defalarca sousuke ıle kapışmış sonra mıthrıl e gecmış sousuke yıde tahmınımce o cagırmış mıthrıl e bence gecmışı gauron un sımdıkı halınden on kat daha karızmatık

bıde testarossa kalının oldumu fılan dıe endıselenırken kurz weber sey dıodu
That man would not dıe even if the world ends

ehehe sagarada rahatlatmak ıcın bız onla defalarca kapıştık ınanın onu oldurmek o kadar kolay degıl fılan dıyordu

gauronda ölmuyor sakın bunlarda whıspered gıbı undyıng fılan olmasınlar :P[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

ya kesinlikle FMP nin yönetmenine hastayım bir insan bu kadar güzelmi yönetir tempo hep sabit veya gitgide artıyor adam kesinlikle yaptığı işi çok iyi biliyor. 4. bölüm çıkmış durumda ve fmp kalitesi kesinlikle devam edecek bölümlerinde ortaya çıkıyor 3-4 bölümün bağlantısı ve havası gerçektende çok dehşet ha bu sırada sousuke hakkatten savaşınca adam oluyor ya... Bu sezon efsane olacak gibi...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
5. bölüm çıkmış durumda... Galiba yavaş yavaş kaname ve sousuke ayrılma yoluna gidiyor... bakalım başka neler olacak.

Bu sırada bir ark. fansub sormuş
ben hepsini denedim ve tabii ki animeone yaptığını tek geçerim ama ilk izleme bakımından anime-shrine tavsiye ederim... Hem söyleyeyim en iyi görüntü kaliesi anime-shrine da....[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

ilk sayfadaki resimden anladığım kadarı ile kötü adam kaddafinin gençliği sanırım? :D altyazılı 3 bölümünü gördüm şimdilik, tüm seri çıksın indirmeye başlarım yoksa kopukluk olcak.

bide ben Fumoffu serisini izlemedim böle okulda geçen komedi felan diye, bişi kaçırdım mı konu olarak?[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Training is nothing, Will is everything
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norak, 16 Ağustos 2005 09:51 tarihinde demiş ki:
ilk sayfadaki resimden anladığım kadarı ile kötü adam kaddafinin gençliği sanırım? :D altyazılı 3 bölümünü gördüm şimdilik, tüm seri çıksın indirmeye başlarım yoksa kopukluk olcak.

bide ben Fumoffu serisini izlemedim böle okulda geçen komedi felan diye, bişi kaçırdım mı konu olarak?

evet kesinlikle izle..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

6. bölümde çıktı arkadaşlar. Hele 6. bölümün sonunda sosukenin bilgisyarını kırması gerçektende dehşetti seri tahmin edilen göre gitmekte bakalım neler olacak...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...