Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

msn adresi aranıyor??

eldiablo

Öne çıkan mesajlar

said:
Mayhem, 23 Ekim 2005 14:32 tarihinde demiş ki:
[email protected]

kendine gel[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crimS0n, 23 Ekim 2005 15:16 tarihinde demiş ki:
[email protected]

sende

said:
Mike, 23 Ekim 2005 15:42 tarihinde demiş ki:
gelberiyargelberi..@hotmailmsnneaararsani$te.com

sende

[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''

[Bu mesaj DueLisT tarafından 23 Ekim 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum chat odalarına gir orada sohbet et sonra msn istersin yada arkadaşlık sitelerine falan üye ol burası yeri değil
burda böle konu açarsan çok kötü malzeme yaparlar
bilgin olsun....[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar saolun ben bugün nete pek giremedim ama siz benim yerime bu konuyu uzun uzun tartışmışsınız benim amacım ne bir arkadaş bulmak nede bir abazalık yapmak allaha şükür şu ana kadar abazalık çekmedim amacım biraz olsun tepki toplamaktı eleştirenlere saygılarımı, öğüt edenlere ayrıca birde tüşükkürlerimi sunuyorum[signature][hline]the world is mine
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...