Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bir ipucu veremediğim için üzgünüm ama hiç bir fikrim yok nedeniyle ilgili. yardımcı olabilrmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ne zaman atıyor bu resetı onuda soyleseydın daha bı yardımcı olurduk[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ram ve anakart uyuşmazlığı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Uzaktan yardım 'ı falan açtın mı?[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ısınıyo olabilir...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 @joe: o virüsler baya eskide kaldı heralde :D. %90 ihtimalle ram, ekran kartı olunca donar direk res atmaz[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 öncelikle ilginiz için teşekkürler.. yaf eskiden olmuoyrdu. ilk defa bu gün oldu, sora 1 er saat arayla 2 kere daa oldu. ama şu an bi sorun yok gibi. donanım problemi değil galiba, çünkü epeydir kullanıyorum bu sistemi. restratı oyun oynerken atıyor. oyunu epeydir oynuyorum ama ilk defa bu gün oldu. neyse sanırım durdu, uzun zamandır birşey yok. ha bi de fişle ilgili olabilir, ayağım falan şarpmıştı, priz masanın altında :) işallah öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar