Closter Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 lutfen konuyu kilitlemeyin herkes gele bilir loginserver=195.174.192.113,2593 gm lazim scp cok var ama hicbiryer hazir deil !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clarissa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 acc alamıyorum alabilsem yardımcı olcam[hline]Neden Tanrı sadece bir kalp verdi bize? ...Tanrı herkese ...iki ayak verdi yürümek için, ...iki el verdi tokalaşmak için, ...iki kulak verdi duymak için, ...iki göz verdi görmek için, fakat neden bir kalp verdi bize? Çünkü diğer kalbi başka birine verdi, Gidip bulmamız için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ben ederim istersen?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Closter Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ACTİM GELİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ben gelıyom!!!!!!![hline]Game Master olmak istiyorummmmmmmmmmm!! Munderen Lord LioN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 SErvera geremıyom yanı conectıon dıyo kalıyo server acık deyıl!!![hline]Game Master olmak istiyorummmmmmmmmmm!! Munderen Lord LioN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 evet girilmiyor servera. yardım istediğin konuyu yazarsan gamemaster almana gerek kalmaz. tabii sadece kendin oynayacaksan[hline] " It's only after you've lost everything that you're free to do anything " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ev serverı rulz :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Squalll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Ka$ma .add i_staff_black[hline]Krynn Uo Shard Krynn Uo Resmi Internet Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar