Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Active Desktop delirtti

Polly

Öne çıkan mesajlar

Ark lar windows içinde klasörlerde gezinirken, mesela resimlerimi koyduğum klasöre girioyum örnek; hemen biraz kalıyor ekran ve ardından masaüstü geliyor."Active Desktop Kurtarma" çıkyıor..Nedeni nedir bu olayın anlamadım? Gerçi tıklayınca düzeliyor ama başka bi çözümü yok mu bu sayfanın açılmasını önlemek için?[signature][hline]Spiders through my head..

Paticik Kızlar Klübü
Sosyal ağlarda paylaş

Hm windowz 98'in azizlikliklerinden biri. Active Desktop ota boka herşeye çöker ve vindoz yapabildiğince restart eder o uygulamayı. Fakat hiç sebeplerini araştırmadım. Uzun zamandır xp kullandığım içinde zar zor hatırlıorum desem yeridir : )

Donanımına bağlı olarak 2000 ya da XP öneririm. Windows 2000 Pro gerçekten çok sağlam bir sistemdir.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

bana geçen xp'de de oldu aaa dedim şok oldum :D geçti sonra. benim kıl olduğum şey new.net türevleri ve iki de bir ie'de (ki nadiren açaraım firefox bazılarına giremio) ms'nin sayfası gibi sayfa çıkıo işte antispyware indirin dio link vermiş bide kendisi virüs zaten :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın

Storm UO - Seer Sorrowful
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...