Polly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ark lar windows içinde klasörlerde gezinirken, mesela resimlerimi koyduğum klasöre girioyum örnek; hemen biraz kalıyor ekran ve ardından masaüstü geliyor."Active Desktop Kurtarma" çıkyıor..Nedeni nedir bu olayın anlamadım? Gerçi tıklayınca düzeliyor ama başka bi çözümü yok mu bu sayfanın açılmasını önlemek için?[signature][hline]Spiders through my head.. Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Hm windowz 98'in azizlikliklerinden biri. Active Desktop ota boka herşeye çöker ve vindoz yapabildiğince restart eder o uygulamayı. Fakat hiç sebeplerini araştırmadım. Uzun zamandır xp kullandığım içinde zar zor hatırlıorum desem yeridir : ) Donanımına bağlı olarak 2000 ya da XP öneririm. Windows 2000 Pro gerçekten çok sağlam bir sistemdir.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bana geçen xp'de de oldu aaa dedim şok oldum :D geçti sonra. benim kıl olduğum şey new.net türevleri ve iki de bir ie'de (ki nadiren açaraım firefox bazılarına giremio) ms'nin sayfası gibi sayfa çıkıo işte antispyware indirin dio link vermiş bide kendisi virüs zaten :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Alakaya maydonoz, gel bize bazı bazı. New.Net ne alaka şimdi yahu ?[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bahcelerde domates, ben seni cok seviorum[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar