_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 oyunda yada degilken sürekli hiç exp acık deilken bile sayfa acılıyor bu gün basladı bi program yükledim fraps die sanırım onunla oldu nasıl kesebilirim bunu oyunu alta atıyor sürekli ve bi kere hiç kapatmadım bi baktım 14 tane olmus delirmek üzereyim yardım pls[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yüklediğin seyi sil dicem.ama onu yapmıssındır heraldee[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 silmedim bana gerekli cünkü :([signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 spyware bulaşmış olabilir mi?buradaki programlar yardımcı olabilir belki.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* [Bu mesaj Lancelion tarafından 22 Ekim 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 spyware doctor olur mu ?[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 olur antispy programı yükle bi tane[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bndede var o tür bi sorun. sürekli araç çubuğunda net offers die bi sayfa açılıo kendi kendine, kapatıorm tekrar açılıo onu nası kapatabilirm? banada yardm pls.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 spyware ı yükledim 1-2 sa sora gene basladı[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sorunum hala deam ediyor antispy ı da bulamadım almanca buldum ancfa onu da yapamadım[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ad-aware spybot serach&destroy microsoft anti-spyware bunları dene[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ok arıcam hepsini bunu yapmak zorundayım arkıma da olmustu o format attı :S[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 fraps kesinlikle adware, spyware gibi programlar içermiyor.. başlat-çalıştır-msconfig yap. başlangıç bölümünde bilmediğin, tanımadığın bi program varsa tikini kaldır, uygula de kapat sonra res atsın, düzelir büyük ihtimalle backgroundda çalışan bi program var[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful [Bu mesaj PrudenT tarafından 22 Ekim 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: PrudenT, 22 Ekim 2005 23:28 tarihinde demiş ki: fraps kesinlikle adware, spyware gibi programlar içermiyor.. başlat-çalıştır-msconfig yap. başlangıç bölümünde bilmediğin, tanımadığın bi program varsa tikini kaldır, uygula de kapat sonra res atsın, düzelir büyük ihtimalle backgroundda çalışan bi program var cok tesekkurler arkadasım dediini yaptım su anlık bi problem kalmadı[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 önemli değil aksine bi işe yaradığıma sevindim :). inşallah başka bi sorun çıkmaz[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ama eğer spyware ise msconfigden kaldırmayla olmaz =)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 olmazsa başka yöntemler anlatıcam zaten[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=65281 Burada konu baslıgı olan ve http://www.crackfind.com/test.php su siteden indirilen tüm programlarda spy giriyor.Oradaki yoneticilerin bunu kaldırması gerekte cunku site eskiden boyle değildi su anda bu durumda bana key logger gelmişti bu siteden.Dikkatli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 oldu bi gündür sorun yok bi program indirdim exp ile ilgili paketleri sildim o dediini yaptım sorun kalmadı . bu arada eet ordan indirdim o yüzden onunla birlikte olustuunu düşünüyorum[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 kesınlıkle ad-awere ı onerırım[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 adamın sorunu bitti :D. makinende her zaman bulunsun derim: hijackthis ad-aware 6 professional + ad-watch açık olcak webroot spysweeper spybot search & destroy microsoft antispyware trojan remover + 1 de sağlam virüs programı (kav, panda vs) bunlardan ad-watch hep açık kalacak- diğerlerini başlangıçtan kaldırabilirsin, ama tabi kav vs. yüklersen onlar da açık kalacak. bu programlarla sorun yaşayacağını zannetmiyorum, çünkü biri bulamazsa öteki buluyor olay bitiyor :D. ayrıca avast da iyidir[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar