10ur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bilgisayarıma prorat bişeyi girmiş galiba ve kaldırmak için sadece bu program gerekiyomuş.Elinde prorat ın herhangi bir versiyonu olan var mı??? p.m ile ulaşırsanız sevinirim
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 proratın server dosyası girdiyse proratla silemessin kur bi antivirus silsin ya da registery lerden arastır falan ama proratın sitesini veremyız neden ? çünkü yassak..[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =)
10ur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 sitesini biliyorum yassak olduunuda biliyorum oyüzden p.m atın dedim zaten :D ayrıca antivirus siliyo ama winkey .dll yi deiştirdii için onuda siliyo böylece windows bianda çkmüş oluyo
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bu prorat lamer şeyi değil miydi?[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 aynnen öle hatta yiyen daha lamer[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful
rexade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 onun kendi server uninstall u var yollim bi ara[signature][hline]biz doğarken dargındık..?
Öne çıkan mesajlar