PZero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 http://www.sabah.com.tr/2004/09/15/yaz1301-80-122.html +bugün[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yazidan anladigim kadariyla bu hakemin gs ve bjk yi kotu donemlerinde kolladigi anlatiliyor.. bir bjk taraftari oalrak bunu linklemen takdire sayan[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 +bugün ne ?[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hala fenerasyon?[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Fly-uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yapmayın ya şimdi Ahmet Çakar denen dallamaya mı inanıyosunuz. Selçuk Dereli gibi kaç tane hakem var Türkiye'de. Ayrıca diğer hakemlerin istatistiklerini de çıkarsın. Kariyerleri boyunca bu tür benzerliklerin onlarcası yaşanmıştır.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 fenerasyon nalaka? fb nin adi gecmiyo yazida bkz : "Fakat işin ilginç tarafı bu kötü maçlar hep büyük takımların "Olmak ya da olmamak" gibi müthiş bir krize girdikleri haftalara rastlıyor. Ne garip değil mi? Örnek mi istiyorsun? Al sana Sakarya-Beşiktaş örneği. Beşiktaş kaybetse camia karışacaktı. Örnek mi istiyorsun? Al sana geçen sezonki Bursa-Beşiktaş örneği. Hani; Beşiktaş, Samsun maçında 5 kırmızı kart görmüştü ya. Takip eden ilk haftadaki maçı sen yönettin. Bursa'da ne türlü yanlışlar yaptığını, sen benden iyi biliyorsun. Örnek mi istiyorsun? Al sana Y.Yozgat-Galatasaray maçı. Hani Galatasaray'ın ağır problemler yaşadığı dönemdeki kurtuluş maçı. "[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 yani o maçları bjk gs hakemler sayesinde aldığını söylemiş ama bugün olanlar ve geniş vadede olanlar ortada[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bak Selçuk. Bu işler böyle olmaz. Adın bir defa "pansumancı"ya çıktı mı, bunu temizlemek zor olur. Pansumancılığın sonunun fenni sünnetçilik olacağını senin çok iyi bilmen lazım. Bu kadar terbiyesizlik olur yani adama bak ya bi de artislik yapıyo. Kendi kusursuz bi hakemdi zamanında herelde.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: Wendigo, 23 Ekim 2005 03:00 tarihinde demiş ki: fenerasyon nalaka? fb nin adi gecmiyo yazida bkz : "Fakat işin ilginç tarafı bu kötü maçlar hep büyük takımların "Olmak ya da olmamak" gibi müthiş bir krize girdikleri haftalara rastlıyor. Ne garip değil mi? Örnek mi istiyorsun? Al sana Sakarya-Beşiktaş örneği. Beşiktaş kaybetse camia karışacaktı. Örnek mi istiyorsun? Al sana geçen sezonki Bursa-Beşiktaş örneği. Hani; Beşiktaş, Samsun maçında 5 kırmızı kart görmüştü ya. Takip eden ilk haftadaki maçı sen yönettin. Bursa'da ne türlü yanlışlar yaptığını, sen benden iyi biliyorsun. Örnek mi istiyorsun? Al sana Y.Yozgat-Galatasaray maçı. Hani Galatasaray'ın ağır problemler yaşadığı dönemdeki kurtuluş maçı. " Fenerin federasyon ve hakemlerle mac kazandıgını idda eden her fırsatta Federasyonu - Fenerasyon yapıp camur atmaya calısanlar icin solemiştim -kinaye mi oluo :)-[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Fly-uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ahmet Çakar beşiktaşlı olmasına rağmen böyle bir yazı yazmışsa bu dallamalık değil olsa olsa dürüstlüktür. Yalnız yazının üslubuna bakıp kimin yazdığını söyleyin diye bi anket olsaydı Erman Toroğlu derdim ama asla Ahmet Çakar demezdim. edit: arkadaş +bugün demekle sanırım gs'nin kollandığını fln mı ima etmiş bilmiyorum ki bugün olan maç GS'Nin di heralde hakemde aynı kişi fln. Şifreli olmuş Dan Brown a göndersem bundan bi roman çıkarır. Bu durumda benim asıl mesajım biraz alakasız kaçmış ama yinede silmedim. [signature][hline]Atahost.net Web Hosting [Bu mesaj Vodan tarafından 23 Ekim 2005 03:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ya hangi takımlı oldugunun bi önemi yok yalan da söylememiş zaten istatistik sunmuş da neden sadece bu istatistikler dikkatini çekmiş. Hakemlerin bütün kariyerlerini incelesin madem o kadar meraklı bunun gibi daha neler cıkar kim bilir. Bi kere yazışında uslup cok kotu. Zaten sevmiyodum adamı şimdi iyice uyuz olmaya basladım.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Sadece Paylaşım | | Drum-TR | | Tama | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jlker Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 İncelemiştir ki söylemiştir. Ahmet Çakar sağlam basar yere. Bilemdne etmeden konuşmaz kolay kolay. Tv filan karşısına bildiği konuda lafını yedirten pek insan göremedim. Bilmediği konuda zaten kendisi bilmiyorum diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ahmet çakarmış istanbul galatasaray maçını ben unutmadım arifin 4 metre çevresinde adam yokken penaltı çalıp galatasarayı şampiyon yapıp hakemliği bırakan bu adam değil mi daha ne[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar