Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun deri siyah ceket hehe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
matrix için değilde daha çok gizlenmem lazım geceleri bi olay içinde peki Saeros bu şeylerin modelleri olan sitesi var mı Türkiye'de satılanlarından siyah olursa birde sevinirim

ekleme:güneş gözlüğü var birde bu ceketlerde marka olayı var mı gene sarar gibi tikky olayı yoktur umarım

[Bu mesaj kumbaraci tarafından 22 Ekim 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Botta lazım bıde siyah canta agır olsun dıye ıcıne demır de koy[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
lol!izin verirse nedir ya ahahea[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki?

Mesaj tarihi:
desada çok şık satılıyo.. 2 yıl önce 1 milyara almiştim ama benimki dize kadar gelio. ayaga kadar gelen 1.3 falandi sanirim şimdiki fiyatlar hakkinda bilgim yok. desadan aldım bu arada.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
yani kaliteli deri pahalı oluyo dogal olarak ama böle aptal yumuşak deriler var.. ondan yapılan bi pardesü görmedim gerçi ama o deriler baya ucuz.. bi de suni deri pardesü var anlaşılmıyor ve kaliteli gözüküyor onlarda yarı yarıya ucuz.. araştir biraz[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
  • Yeni Oluştur...