Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nba Kıyafet Yönetmeliği Duyuruldu

Rush

Öne çıkan mesajlar

Geçtiğimiz haftalarda büyük tartışmalara neden olan ve bir çok NBA oyuncusunun da tepkisini çeken NBA Kıyafet Yönetmeliği pazartesi günü NBA Yönetimince yürürlüğe konuldu. Yeni yönetmelikle birlikte oyuncuların takımları ile birlikte oldukları süre boyunca daha ciddi ve resmi kıyafetler giyecekleri belirtildi. Daha önce olduğu gibi bol tişört ve pantolonlar, takılar, mücevherler, güneş gözlükleri, bez spor ayakkabılar, sandaletler, botlar vb. türü kıyafetlerin, oyuncular tarafından takım ile birlikteyken giyilmesi yasaklandı. Yeni yönetmelikle birlikte NBA oyuncularından da bir çok tepki geldi. Yürürlüğe giren yönetmeliğe en ilginç tepki ise Indiana Pacers'ın guardı Stephan Jackson'dan geldi. Jackson yeni uygulamanın ırkçı bir uygulama olduğunu söyleyerek, " Yeni yönetmelik bana göre ırkçı bir uygulamadır. Yönetmelikte yasaklanan şekilde giyinen çoğu oyuncu benim yaşımda ve siyah. Bundan sonra ilk sahaya çıktığımda ne kadar zincir ve mücevherim varsa hepsini takacağım ve yönetmeliğe protestomu bu şekilde göstereceğim. Özellikle mücevherlerimiz konusundaki yasaklamayı anlamakta zorluk çekiyorum. Bir çok siyah bu tip şeyleri severek giyer. Yasaklanması çok anlamsız ve saçma. NBA oyuncularının daha resmi gözükmeleri bence de çok olumlu. Ancak burada siyahların kültürlerine karşı yapılan bir saldırı var ve bu hiç hoş değil" diye konuştu.

[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Odim, 20 Ekim 2005 09:53 tarihinde demiş ki:
Shaq ı Ben Wallace ı falan takım elbıse ıcınde dusunemıyorum :)
Buyuk komedı olacak

Ben'i bilmiyorum ama Shaq'i çok gördüm takım elbise içinde.Yakışıyor :)

Ama o cüsse takım elbise içinde ne kadar rahat ebebilirse yanı bir o kadarda.Ondan giymiyor takım elbise :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Iverson isyan etti geçen :)
" Küstüm oynamıyorum arkada$ " gibilerinden 1-2 cümle sarfetti (:[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

spor giyinmek degil sadece sorun, altinlar kolyeler onlar bunlar, sacma sapan seyler giyiniyo adamlar. milyonlarca insanin izledigi biseyde bencede biraz duzgun giyinmeleri gayet mantikli. sonucta 5 yasindaki cocuk bunlari izleyip gidip kafam kadar altin takiyo sonra...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Gecen seneki rezilliklerden sonra imajlarini duzeltmeye calisiyorlar ama esege ne giydirirsen giydir gene essek olacak. Sorunlu karakterleri bu sekilde yola getirebileceklerini sanmiyorum.
Genede imaj onemli , belki ufakta olsa bir faydasi olur kimbilir.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...