Kartan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Arkadaşlar internetten oyun indirmek kopya almak gibi mi bilmiyorum; ama orjinalini bulamadığım çok eski oyunları(9-10 yıllık) internetten hangi sitelerden indirebilirim?Fileplanet duymuştum mesela...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 MaxiGamer[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 abandonware diyorsan; Underdogs[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5*
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 www.abandonia.com 'u dene[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Öne çıkan mesajlar