Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tamamen yaşanmış bi hadise

zarek

Öne çıkan mesajlar

bende yaşandığını söyleyenin yalancısıyım:

tamamen gerçek bir olaydan alıntıdır 18+ yada +18 artık hangisi doğrusuysa baştan uyarıyım..

kişi şehirler arası bir yolda otostop çekmektedir. derken ileriden bir kamyon gelir, arkadaşımız elini kaldırır...

- abi hede hödöye bırakabilir misin beni?
- atla.

burada kamyona atlayan yavşak otostopçu gencimiz şöförle muhabbeti kurmaya çalışmaktadır zira teşekkür etmek ve biraz da can sıkıntısını gidermek ister.

- abi nasıl gidiyor işler?
- ....

soru bir kez daha tekrarlanır... aynı bakış ve sessizlikle karşılaşılır. otostopçumuz kıllanmıştır. yarım saat geçmesine rağmen şoförde tık yoktur ve bu da yetmezmiş gibi mütemadiyen "yedim lan seni" bakışları atmaktadır. terminatör şoför karşısında, otostopçumuz ecel terleri dökmeye başlar.

- abi çok sıcak di mi?
- sıcak!
- ...

bir 10 dakika daha geçer, artık mağdur arkadaşımız atlamayı bile düşünmektedir ciddi ciddi. gerilim had safhadadır... derken terminatör şoför arkadaşımıza döner ve:

- sen hiç göt s.ktin mi?
- hayır abi... çok günah diyolar abi... sen de yapma abi...
- ...
- ... abi? abi ben insem mi?
- niye lan daha gelmedik?
- ineyim abi ya.. lütfen be abi?
- in!
- abi allah razı olsun... iyi yolculuklar... çok teşekkür ederim...

"korkudan ağlamak" veya "ılık ılık işemek" terimlerinin ne anlama geldiğini tekrar keşfeden arkadaşımız bir daha otostop çekmemeye, çekerse de kamyonlara binmemeye söz verir."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 23 Ekim 2005 11:12 tarihinde demiş ki:
70yıllarda otostop çekerek Avrupayı dolaşan gençler vardı.. 80lerde falan da devam etti bu akım.. Ama nedense Türkiyeden fazla çıkmadı bu gezginlerden... Sebebi popo korkusuymuş meğer..

o zmanlar, kartonlara gitcekleri yerin adını yazıyorlarmış, oraya giden varsa durup alıyomuş
gibi bişey okumuştum,[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...