Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu saatte online izmirli var mı?

twistedemo

Öne çıkan mesajlar

evet çok saçma birşey istemek üzereyim. 20 dakika önce güzel güzel uyurken birden uyandım çok huzursuzlaştım ve aklıma izmir deprem atıl (metboy) geldi. annemler de izmir de ben neden onları düşünmedim de atılı düşündüm... hemen paranoyamı yaptım o zaman annemler tehlikede değil atıl tehlikede ve kaltığımdan beri gazete sitelerine bakıyorum son dakika haberleri sayfalarını f5liyorum çok iğrenç bir haldeyim tüm bunları yaparken ağlıyorum ://

şimdi izmirden biri varsa mümkünse birşey olmadığını (nolur olmasın) yazabilir mi ben kendimi öldürene kadar stress yapmadan önce?

(buraya sormak zorunda kaldım annemlerin & atılın teleofnlaır kapalı evi arayamadım annemler çeşmede.)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.

Sosyal ağlarda paylaş

zeynep,
izmir ayıptır söylemesi mis gibi bir gece geçirdi kimsede hiç birşey yok.
çok iyiyiz.
sallanmadık.
işallah böyle devam eder.[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Sosyal ağlarda paylaş

iki dakika ağlama[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

eüheüh izmir iide depreme biras küstük bizi resmen ekti 2 gün önce 15-17 arası gelicekti şiddeti 6.5-7 civarı olucaktı millet bekledi bekledi dışarlarda onun için dondu o naptı sattı bizi izmiri ayıp etti :D[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...