VinasTT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Selamlar, Ben uzun bir süredir IRC kullanmaktayım, Stratics Network de. ADSL ye geçiş yaptıktan sonra You have been Autokilled. - -irc.glowfish.de- *** You are not welcome on this network. - -irc.glowfish.de- *** Autokilled for Bots - Go Away (2005/10/20 18.08) gibisinden mesajlar alıyorum ve dolayısıyla bağlanamıyorum. Nasıl giderileceği hakkında fikri olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ip ban yemişsin[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinasTT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Evet de neden yedim, yani bunu gerektirecek bişey yapmadım. Mail falan at dediler, attım oda yalan oldu cevaplayan yok. Stratics telekoma savaşmı açtı da bizim haberimiz yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ip reset at tekrar dene eğer olmazsa deneme proxy kullan[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bot gibi filan mı algılıyor acaba, modemine bi reset at ip değişsin[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 akill diyor ama büyük ihtimalle tüm türk iplerine yapılmış bişeydir ya girme yada proxy kullan[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 +1 aklıma tam da o gelmişti :D. ingiltereden fransadan bi yerden proxy bulursan girebilirsin. ayrıca bu arada kesinlikle suudi arabistan, iran vb proxylerini kullanmayın, kısıtlanmış her şey, crack sitelerine falan kesinlikle girilmiyor, arapça yazılar çıkıyor, hatta bazı normal sitelere bile girilmiyor :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ip ban degil direk adsl den giren turk iplerine komple autoban atıyorlar quakenet de yapıyordu bir ara nedeni ise cok fazla saldırı ve virus iceren program yollamaları nedeni ile imis %30 civarı yapan varmıs (tr den baglananlar icinde) bir dönem sonra acıyorlar banı proxy le girsen busefer internet feci yavas olucak[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinasTT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Anladım, proxy nasıl kullanılır, biri kısaca açıklayabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar