m-joy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bu program ile nasıl lan ağı yaratabilirim ya da oyunlara bağlanabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 o ne ki? bu arada ek bilgi: lan: local area network demektir yani yerel ağ lan ağı diyince yerel ağ ağı oluyor.. no offence[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hayatımda ilk kez duyuyorum[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m-joy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 benim tek bildiğim bu program ile internet üzerinden bir lan ağı gibi bi şey kuruyoruz yani bilgisyar öyle algılıyor ve böylece oyunları bunun üzerinden oynayabiliyoruz... yoksa bildiğiniz gibi orjinal olması gerekiyor oyunun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 haa tahmin ettiğim şey güzelmiş yarın araştırırım artık[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 fazla oyun destekmiyor biliyorum ben ama sonradan duzeltmis olabilirler epeydir vardi bu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 öncelikle bi taraf oyun kurucak bu oyuna bi kullanıcı adı ve şifrei vericek sonra da karsı tarafta join game diyip karsı tarafın verdiği kullanıcı adı ile şifreyi giriek ve hamachi o anda hostu görücek. hamachi hosta bi ip vericek ve hosta bağlanmak isteyen kişi de hamachi açıkken oynuycagı oyunun ip yazma yerine hosta ne ip vermişse onu yazıcak.ve bağlancak[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar