quamor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Bence son olmaz bu 30 gun kapalıymış devamı gelir. yinede ayıp 30 gun olmaz hemde tum kanallarına star kanal 6 kral felan e yuh .[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 yesinler birbirlerini bakalım sonu ne olacak...[hline]Madalya sistemine hayır ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 iyi oldu iyi hakettiler valla...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 2 gün sonra çıkar star 59 72 falan...[hline]there is no dark side of the moon really. matter of fact it's all dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 dahada beter olsunnar..acık oldukca onnar para kazanıo,reklamlardan fln,ahlaksız şerefsiz herifler..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 uzan cehennemde yan[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 valla starsız ne yapıcaz sımdı guzel fılmler cıkıyordu[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Uzanı sevmem ama genede kapanması üzücü .[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 eee ne zaman kapanıcak?su an bisiler tartısıolar sanırım kapamayla ilgili?[hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 bathory elizabeth bathory den mi gelio?[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 artık iice battılar 30 gün!! ohanes,gebersinler!!![hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 kapansin ya sirf propaganda zaten baska birsey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 30 gün kapalı kalınca onca calısanın maaşını odemek ve onca gelirden yoksun kalmak batırır bunları artık[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 kapattılar iyi oldu fakat bu yinede şimdi bir seçim olsa akpartinin tek oy alamayacağı gerçeğini deyiştirmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ewt.. Ferencz Nadasdy'den gelio daha cok..yani biraz biliosan anlamıssındır aente ;)[hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ee,bankalarda yok,şirket kalmadı,hesaplar donduruldu,tvden gelicek gelirde yok,bu demektirki uzanlar hafif yamuldu,tüh,bitti türkiyenin bir ailesi daha :-p[hline]less talk,more glock! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 29 July 2003 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 bi arkadasım annatmıstı ilgimi cekmistide kadıncagız(:-p )ın hikayesi ondan sordum,saol..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Şuan Starda birbirlerini yiyorlar. Daha beter olsunlar demedende geçemiyorum.İyi bir tatil yaparlar[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 forumu körler basmış:) telsime zam gelicek heauhau patlasın telsim hatlılar :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 iyi oldu i.yi[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 bi de o herif hot tv yi alip guzelim kanalin aazina z.cmisti o olay nooldu?[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Daha ööncede 15gün kapandı baya bi yamuldular ama toparladılar birşey olmaz onlara ceplerinde küçük Türkiye taşıyor herifler. Aile boyu Türkiye'yi sömüren sülük topluluğu. Daha beter olasıcalar. Buralarda barınamayıp kaçmak zorunda kalacasılar ![hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natural Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 beter olsun şerefsiz![hline][b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] [b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… quamor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: feiticiera, 29 July 2003 00:21 tarihinde demiş ki: bi de o herif hot tv yi alip guzelim kanalin aazina z.cmisti o olay nooldu?[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin the blue mists of the night[b] oda kapandı sanırım . 5tv si kapandı. oda var herhalde. bakalım radyolar neolcak? :)[hline][b]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Lem acaba uzanı savunacak biri cesaret edip yazarmıki? Eheh... Eheheh.... Ya ya niye.. nnnniye öyöyöyle bakıyosunuz? Ya gençler tamam. Gelmeyin üstümeee. Gelmeyin. GELMEYİN LAAAAAN! *!Flameturoovır nerde diye aramaya koşar*[hline]www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Uzanların kanalları 30 gun kapalı :D × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Daha ööncede 15gün kapandı baya bi yamuldular ama toparladılar birşey olmaz onlara ceplerinde küçük Türkiye taşıyor herifler. Aile boyu Türkiye'yi sömüren sülük topluluğu. Daha beter olasıcalar. Buralarda barınamayıp kaçmak zorunda kalacasılar ![hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 beter olsun şerefsiz![hline][b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] [b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: feiticiera, 29 July 2003 00:21 tarihinde demiş ki: bi de o herif hot tv yi alip guzelim kanalin aazina z.cmisti o olay nooldu?[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin the blue mists of the night[b] oda kapandı sanırım . 5tv si kapandı. oda var herhalde. bakalım radyolar neolcak? :)[hline][b]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Lem acaba uzanı savunacak biri cesaret edip yazarmıki? Eheh... Eheheh.... Ya ya niye.. nnnniye öyöyöyle bakıyosunuz? Ya gençler tamam. Gelmeyin üstümeee. Gelmeyin. GELMEYİN LAAAAAN! *!Flameturoovır nerde diye aramaya koşar*[hline]www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Uzanların kanalları 30 gun kapalı :D × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Lem acaba uzanı savunacak biri cesaret edip yazarmıki? Eheh... Eheheh.... Ya ya niye.. nnnniye öyöyöyle bakıyosunuz? Ya gençler tamam. Gelmeyin üstümeee. Gelmeyin. GELMEYİN LAAAAAN! *!Flameturoovır nerde diye aramaya koşar*[hline]www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar