SbNN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bjk İngiliz Kevin Keegan'la anlaştı..[signature][hline]I think i'm the NoelBab.. We can't forget him .. We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Beşiktaşta Kanat namına bişey yok.İngilizi getirirsen buraya kontra manya olur beşiktaş hatalı paslar sonucunda. Adam oynatmaya calısıcak ada futbolunu bunlara.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 kaynak soyleyebilir misin?[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 hayırlı olsun ne diyelim..[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Beşiktaş Süperligin en çok gol yiyen takımı olucak. yazın biyere.. sdf[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Başarılı ..[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 eternal sebebini anlayamadım neden ki?[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 kaynak?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 eğer dogruysa çok çok sevindim... ada futbolunun a sını oynatırsa beşiktaşa , iyi iş yaparız seneye... bu arada biraz konu dışı olucak ama , dikkat ettiniz mi , schalke takımı alman disiplini ile , ada futbolunu birleştirmiş bir takım görüntüsündeydi.. yan toplarda etkili , orta sahayı uzun paslarla bve hızlı geçen bir takım , almanların 90 dakika oyundan kopmayan disipliniyle oynuyor.. 2-3 sene sonra schalke takımı avrupanın zirvesinde olabilir , şaşırmayın.[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Sebep ne olablirki fenerli olmasıdır[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 48 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Sebebi şu : Ada futbolunu oynıcak oyuncuların oldugu kanısında degilim. Eger ingiliz futbolu oynanıcaksa Sergen ilk 11 her maç =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 GS oynuyo ada futbolu işte bol gol yio yediğinden fazlasını atıyor kanatları sağlam..Oyunu hiç dondurmuyor oyuncu yaşı kondisyonu ne olursa olsun oyunu rakibin yarı alanına yıkacak şekilde saldırıyor...BJK'de öyle oynasın maçları izlemesi keyifli olur en azından..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: BulletRide, 22 Ekim 2005 11:06 tarihinde demiş ki: GS oynuyo ada futbolu işte bol gol yio yediğinden fazlasını atıyor kanatları sağlam..Oyunu hiç dondurmuyor oyuncu yaşı kondisyonu ne olursa olsun oyunu rakibin yarı alanına yıkacak şekilde saldırıyor...BJK'de öyle oynasın maçları izlemesi keyifli olur en azından.. Norveç Futbolu Ada futboluna Baskın çıktı[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ya illa bi yerden laf sokmak laf atmak zorunda mısın birilerine şimdi konumuzla bunun ne alakası var[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Her ingiliz Ada futbolu oynatmak zorunda cunku haklisiniz.. Hangi Ingiliz takimi premier league de ada futbolu oynuyor beni aydinlatirmisiniz. Chelsea?? Arsenal?? Bolton?? belki biraz liverpool diyebilirsiniz. Her uzun boylu forveti olan ada futbolu oynaticak die birsey yok[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 uzun boylu forvet = ada futbolu? ingiliz milli takımı ada futbolu oynuyor.. ama forvetlerinden biri rooney , diğeri owen... ada futbolunda aslolan orta sahayı hızlı geçmek , mümkünse forvetleri uzun toplarla beslemek.. korner gibi yan top "organizasyonlarında" etkili olmak..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Hayırlı olsun.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 İlla Liverpool'daki avarel gibi(peter crouch muydu adı? ) bir forvete sahipsen ada futbolu oynuyorsun demek değildir ki..Mental olarak ada futbolunu benimsemek lazım Chelsea buna pek örnek değil ama kalan takımlar gayet hızlı oynuyor ada futboluna yakışır şekilde... Ordan bi arkadaş norveç futbolu ada futboluna baskın geldi gibi bir geyik çevirmiş.. Unutmayalımki Norveç her fırsatta Brezilya'yı yenen bir takım ama daha mı büyük?(bknz.98 dünya kupası ve öncesindeki hz. maçları)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yok daha kimseyle kesin anlaşılmadı ki. popodan sallamış.[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Beşiktaşda tam ada futbolu oynatılacak takım. Hava toplarına hakim , kanatları çalışan ..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 tam ada futbolu oynayabilsek niye teknik direktör değiştirelim yahu. adam gelsin kendi sistemine göre oyuncu transfer edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Sethlor, 22 Ekim 2005 18:32 tarihinde demiş ki: Beşiktaşda tam ada futbolu oynatılacak takım. Hava toplarına hakim , kanatları çalışan .. öyle deme.. ailton sayesinde göbek seviyesinden gelen toplara süper hakimiz :D:D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Beşiktaş yıllardır kanat oyunu oynayamıyo ibrahim üzülmezle ahmed hassanla olmaz bu işler zaten ilerde kafa vurucak yada topu indirecek adamda yok carew varken kanatlar çalışsaydı bu senede ailtonu alınca dünya kadar gol atarlardı bence tam birbirlerini tamamlayan adamlar. İbrahim akın dallamasıda sergen özentiliğini bırakıp adam gibi oynasa çok faydalı olacak hiç değilse sol kanattan hücüma çıkardık ama adam hasan şaş gibi kaleye paralel gidiyo 2 kere geçerse 5 kere kaptırıyo falan beşiktaş kaldırmaz bu kadar artiz adamı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 evet eğer büyük aksilik olmazsa Beşiktaşın yeni teknik direktörü kevin keegan olacak.. gordonun yakın arkadaşıymış zaten.. ama soru işaretleri var..milne'den sonra bjk'ye gelen ingiliz ekollü toshack bjkye en kötü sezonlarından birini yaşatmıştı.. ayrıca keegan ınkariyeri çok iyi değil.. ingilterede ve m.cityde son dönemlerinde başarısız olmuştu ama inşallah bjkde başarılı olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 aaa hayırlı olsun ben cok begenıyorum o adamı kesin bi canlılık kazandıdır ama o herif yıldız oyuncuları fazla sevmez kendisini on plana cıkarmayı seven biri tekrardan hayırlı olsun..[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar