Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü

SbNN

Öne çıkan mesajlar

eğer dogruysa çok çok sevindim...

ada futbolunun a sını oynatırsa beşiktaşa , iyi iş yaparız seneye...

bu arada biraz konu dışı olucak ama , dikkat ettiniz mi , schalke takımı alman disiplini ile , ada futbolunu birleştirmiş bir takım görüntüsündeydi.. yan toplarda etkili , orta sahayı uzun paslarla bve hızlı geçen bir takım , almanların 90 dakika oyundan kopmayan disipliniyle oynuyor..

2-3 sene sonra schalke takımı avrupanın zirvesinde olabilir , şaşırmayın.[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

GS oynuyo ada futbolu işte bol gol yio yediğinden fazlasını atıyor kanatları sağlam..Oyunu hiç dondurmuyor oyuncu yaşı kondisyonu ne olursa olsun oyunu rakibin yarı alanına yıkacak şekilde saldırıyor...BJK'de öyle oynasın maçları izlemesi keyifli olur en azından..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BulletRide, 22 Ekim 2005 11:06 tarihinde demiş ki:
GS oynuyo ada futbolu işte bol gol yio yediğinden fazlasını atıyor kanatları sağlam..Oyunu hiç dondurmuyor oyuncu yaşı kondisyonu ne olursa olsun oyunu rakibin yarı alanına yıkacak şekilde saldırıyor...BJK'de öyle oynasın maçları izlemesi keyifli olur en azından..
Norveç Futbolu Ada futboluna Baskın çıktı[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez
Managerzone : FC Sönmez Republic
Sosyal ağlarda paylaş

Her ingiliz Ada futbolu oynatmak zorunda cunku haklisiniz..

Hangi Ingiliz takimi premier league de ada futbolu oynuyor beni aydinlatirmisiniz.

Chelsea?? Arsenal?? Bolton?? belki biraz liverpool diyebilirsiniz.
Her uzun boylu forveti olan ada futbolu oynaticak die birsey yok[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Sosyal ağlarda paylaş

uzun boylu forvet = ada futbolu?

ingiliz milli takımı ada futbolu oynuyor.. ama forvetlerinden biri rooney , diğeri owen...

ada futbolunda aslolan orta sahayı hızlı geçmek , mümkünse forvetleri uzun toplarla beslemek.. korner gibi yan top "organizasyonlarında" etkili olmak..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

İlla Liverpool'daki avarel gibi(peter crouch muydu adı? ) bir forvete sahipsen ada futbolu oynuyorsun demek değildir ki..Mental olarak ada futbolunu benimsemek lazım Chelsea buna pek örnek değil ama kalan takımlar gayet hızlı oynuyor ada futboluna yakışır şekilde...
Ordan bi arkadaş norveç futbolu ada futboluna baskın geldi gibi bir geyik çevirmiş..
Unutmayalımki Norveç her fırsatta Brezilya'yı yenen bir takım ama daha mı büyük?(bknz.98 dünya kupası ve öncesindeki hz. maçları)[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sethlor, 22 Ekim 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
Beşiktaşda tam ada futbolu oynatılacak takım. Hava toplarına hakim , kanatları çalışan ..

öyle deme.. ailton sayesinde göbek seviyesinden gelen toplara süper hakimiz :D:D[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş yıllardır kanat oyunu oynayamıyo ibrahim üzülmezle ahmed hassanla olmaz bu işler zaten ilerde kafa vurucak yada topu indirecek adamda yok carew varken kanatlar çalışsaydı bu senede ailtonu alınca dünya kadar gol atarlardı bence tam birbirlerini tamamlayan adamlar.

İbrahim akın dallamasıda sergen özentiliğini bırakıp adam gibi oynasa çok faydalı olacak hiç değilse sol kanattan hücüma çıkardık ama adam hasan şaş gibi kaleye paralel gidiyo 2 kere geçerse 5 kere kaptırıyo falan beşiktaş kaldırmaz bu kadar artiz adamı[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

evet eğer büyük aksilik olmazsa Beşiktaşın yeni teknik direktörü kevin keegan olacak.. gordonun yakın arkadaşıymış zaten..
ama soru işaretleri var..milne'den sonra bjk'ye gelen ingiliz ekollü toshack bjkye en kötü sezonlarından birini yaşatmıştı..
ayrıca keegan ınkariyeri çok iyi değil.. ingilterede ve m.cityde son dönemlerinde başarısız olmuştu ama inşallah bjkde başarılı olur..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...