Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ücret karşılığı char kasan var mı?

CABALLOS

Öne çıkan mesajlar

yani zaten onu dedim. abi ne charlar var. şimdi oyuna sıfırdan başlasam direkt giderim rare setli pala alırım
adamlar kasmış, altında epic mountu da var. çok da pahalı değildi. ama tam hatırlamıom. 250 desem atmış olabilirim. ya satan bi türk bulursan çok daha ucuza gider. pati pazar'da çok satıyorlar.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

hehe bende de mage var. ama ben dönjem oyuna. aman tanrııııııııııım. neyse. ya mage satılır. ama ud satılır daha çok
ya ara biraz internette, ebay'da açık arttırma ve herkesin satma olanağı olduğu için çok büyük ihtimal bulursun hatta satanla konuşup fiyatta anlaşabilirsiniz. rağbet olmadığından elinden çıkarmaya bakar. onun dışında wow gold diye arat google'da çıkan siteleri gez bir çoğu karakter satıyor. aman dikkat et haa, satışa güvence veren kuruluş önemli, paypal olsun worldpay olsun verisign felan bunnar

[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage

[Bu mesaj muzcu tarafından 21 Ekim 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok abicim kendi accountumda bi char acacam öyle kasılcak 0'dan. bide istediğim bir serverda, en kısa sürede
said:
Noyanh, 21 Ekim 2005 00:30 tarihinde demiş ki:
bende var bi 40 kusur mage 1 hafta ya 60 yapar satarım ama .. account ta baska charlarda var tuzlu olur =)

[Bu mesaj CABALLOS tarafından 21 Ekim 2005 02:43 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj CABALLOS tarafından 21 Ekim 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

WoW^da ise ben kasarım istersen. Ücret felam da istemem. Ne zamandır oynamıyorum nostalji olur :).[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...