Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İkizler

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

İnsanlar, özellikle de kızlar, neden İkizler burcundan nefret eder? Ben ikizlerim ve çok gıcık oluyorum, kızlar burcumu öğrenince kaçıyo ya? Süper huylarımız olmayabilir ama astroloji kanıtlanmış birşey değil, bununla beraber insanı tanımadan burcuna göre dışlamak nasıl bir salaklıktır ya?

Açıklasın hemen biri... :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

ben cok sewerım ıkızlerı ya bak haman genelledıler yıne=)
ya brz fazla kararsız ınsanları gıcık edıyo ondan belkı ama her burcun gıcık tarafları wardır emınım ...[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!!
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

ben ikizlerim aşkımda ikizler =) gayet iyi anlasıyoruz.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 13 Ekim 2005 03:40 tarihinde demiş ki:

[spo3=İkizler]Halt etmis sana iki yuzlu diyenler. Onlar seni çekemiyorlar. Rahatligin, her ortama uyum saglayisin, pratik zekan... Taaa biii ki kiskanirlar
Seni sekerim. Kim senin gibi kadar özguven sahibi olmayi istemez ki. Sen hiçbir zaman unutma ikizler, seni hayatin boyunca çekemeyenler olacaktir. Sen Hic takma o guzel kafani onlara. Sen burçlarin en
sevimlisisin. Adin Ikizler ama, sen bitanesin. [/spo]
[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space

[Bu mesaj Lonely tarafından 21 Ekim 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 21 Ekim 2005 17:21 tarihinde demiş ki:
said:
Lonely, 13 Ekim 2005 03:40 tarihinde demiş ki:

[spo3=İkizler]Halt etmis sana iki yuzlu diyenler. Onlar seni çekemiyorlar. Rahatligin, her ortama uyum saglayisin, pratik zekan... Taaa biii ki kiskanirlar
Seni sekerim. Kim senin gibi kadar özguven sahibi olmayi istemez ki. Sen hiçbir zaman unutma ikizler, seni hayatin boyunca çekemeyenler olacaktir. Sen Hic takma o guzel kafani onlara. Sen burçlarin en
sevimlisisin. Adin Ikizler ama, sen bitanesin. [/spo]

bunlar benim kahve fincanımın üstünde yazıyor :)[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin...
kingpin
Redogski

Sosyal ağlarda paylaş

ya takma kafana burç olaylarını bence alakası bile yok burçların kızların seni çekici bulmasaıyla mesela yay erkeği mükemmel olur kzılar çok sever derler yay burcuyum ama hala bi halt edemedim kızlar konusunda ya da herangi bi kızın bana yakınlaştığını da görmüş değilim:D[signature][hline]GALATASARAY

en iyi dostlarimdan biri ikizlerdir. daha iki yuzluluk yaptigini hic gormedim. her ihtiyacim oldugunda da yanimda oldu.
arkadastan oteye bi iliskiye bakarsak ama heralde ona 5 gun dayanamazdim, cunku cok farkliyiz ama dedigim gibi, sahip oldugum en iyi, en hayirli arkadaslarimdan biridir. :)

ama tabi yinede boga gibisi yoktur, belirtmeden edemiycem ;)

[signature][hline]iroasenai atsui omoi karada-juu de tsutaetai yo tonight!

[Bu mesaj Kleo tarafından 22 Ekim 2005 05:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...