nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 İnsanlar, özellikle de kızlar, neden İkizler burcundan nefret eder? Ben ikizlerim ve çok gıcık oluyorum, kızlar burcumu öğrenince kaçıyo ya? Süper huylarımız olmayabilir ama astroloji kanıtlanmış birşey değil, bununla beraber insanı tanımadan burcuna göre dışlamak nasıl bir salaklıktır ya? Açıklasın hemen biri... :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben cok sewerım ıkızlerı ya bak haman genelledıler yıne=) ya brz fazla kararsız ınsanları gıcık edıyo ondan belkı ama her burcun gıcık tarafları wardır emınım ...[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben de ikizlerim gerçekten bazen çok gıcık oluyorum kendime bile, agresifim, sinirliyim ama perdelerimi indirdimmi de şeker gibi adamım yiheheheho[signature][hline]Just love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben kova burcundanım. herkes bayılır.. :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben ikizlerim aşkımda ikizler =) gayet iyi anlasıyoruz.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ay kowa we oğlaklarla anlaşamam ben ya aslanım ben aslanlara bayılırımmmm[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben de ikizlerim ve benden de kaçıolar neden ki?[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin... kingpin Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ben de anlamıyorum ya. Kararsızlık suç mu? Ya pat diye vereceğimiz karar yanlışsa? Düşünüp veriyoruz heralde :P[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Lonely, 13 Ekim 2005 03:40 tarihinde demiş ki: [spo3=İkizler]Halt etmis sana iki yuzlu diyenler. Onlar seni çekemiyorlar. Rahatligin, her ortama uyum saglayisin, pratik zekan... Taaa biii ki kiskanirlar Seni sekerim. Kim senin gibi kadar özguven sahibi olmayi istemez ki. Sen hiçbir zaman unutma ikizler, seni hayatin boyunca çekemeyenler olacaktir. Sen Hic takma o guzel kafani onlara. Sen burçlarin en sevimlisisin. Adin Ikizler ama, sen bitanesin. [/spo] [signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 21 Ekim 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ikizler iidir yaw anlaşırım.. ps:akrep burcum benimde..kimi bana hasta oluo,kimde kaçıo[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bilmiyodum, açılmış olacağını da düşünmedim açıkçası. Çok içimde kalmıştı o yüzden açtım bunu :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 @nileppezdel : bana dediysen, ben "daha önce açılmıştı hüleyn" şeysiyle şeyetmemiştim. hani moralin düzelsin felan. o bakımdan yani. :p[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Anladım zaten, yoksa link verirdin :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Lonely, 21 Ekim 2005 17:21 tarihinde demiş ki: said: Lonely, 13 Ekim 2005 03:40 tarihinde demiş ki: [spo3=İkizler]Halt etmis sana iki yuzlu diyenler. Onlar seni çekemiyorlar. Rahatligin, her ortama uyum saglayisin, pratik zekan... Taaa biii ki kiskanirlar Seni sekerim. Kim senin gibi kadar özguven sahibi olmayi istemez ki. Sen hiçbir zaman unutma ikizler, seni hayatin boyunca çekemeyenler olacaktir. Sen Hic takma o guzel kafani onlara. Sen burçlarin en sevimlisisin. Adin Ikizler ama, sen bitanesin. [/spo] bunlar benim kahve fincanımın üstünde yazıyor :)[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin... kingpin Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 benden çalıp fincanların üzerine yazmışlar hainler :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ya takma kafana burç olaylarını bence alakası bile yok burçların kızların seni çekici bulmasaıyla mesela yay erkeği mükemmel olur kzılar çok sever derler yay burcuyum ama hala bi halt edemedim kızlar konusunda ya da herangi bi kızın bana yakınlaştığını da görmüş değilim:D[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ikizler beni cidden delirtiyooooooo kadını da erkeği de[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ikizlerim ve çok iyi birisiyim şimdiye kadar kimse kaçmadı kaçanıda yakalarım zaten sorun değil bence gayet eğlenceli hoş bir burç[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Valla ikizler burcu erkeği çok zeki ve eğlenceli biri bildiğim kadarıyla. dua et yengeç erkeği değilsin benim gibi.UTANGAÇ GÖRDÜM KENDİMİ AHAHAHA(kubi iğrençsin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 17 haziranda doğan var mı peki? :)[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin... kingpin Redogski Syn baranoyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: pogodi, 21 Ekim 2005 21:10 tarihinde demiş ki: 17 haziranda doğan var mı peki? :) O tarihte Kıraç doğdu mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ya bi bırakın şu boş burç işlerini[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 benim kuzen ikizler gayet iyi anlaşıyoruz lol :-) yengecim, nefret etmiyorum ama duygusallık özelliğinden bıktım usandım yahu. duygusal olmak istemiyorum >:([signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 walla ben burç gibi saçmalıklara inanmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 en iyi dostlarimdan biri ikizlerdir. daha iki yuzluluk yaptigini hic gormedim. her ihtiyacim oldugunda da yanimda oldu. arkadastan oteye bi iliskiye bakarsak ama heralde ona 5 gun dayanamazdim, cunku cok farkliyiz ama dedigim gibi, sahip oldugum en iyi, en hayirli arkadaslarimdan biridir. :) ama tabi yinede boga gibisi yoktur, belirtmeden edemiycem ;) [signature][hline]iroasenai atsui omoi karada-juu de tsutaetai yo tonight! [Bu mesaj Kleo tarafından 22 Ekim 2005 05:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar