crudgel_05 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 iki insan birbirini seviyorsa ama kavuşamıyorsa,'yeter' deme noktasına ne zaman gelinir?[signature][hline]Bugün dünyanın sonunun geleceğinden telaşlanmayın,Avustralya'da zaten yarın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 cennette de kavuşamayınca...[signature][hline]istesem de bırakamıyorum ne yapayım elimde değil sadece saf duygularla seviyorum, ve bunun suç olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 En başından belliyse boşu boşuna birbirini germenin, hayatları zehir etmenin ve işkence çekmenin alemi yoktur. Aynı zamanda uzak kalındığı ve uzaklıktan dolayı yürümeyeceğinin farkında olup buna göre davranıldığı zamanda oluşan özlemler bile çok daha güzel oluyor ve kavuşma anı tadından yenmiyor. (kız değil o "an" yenmiyor :p) Deneyenler söylesinler. Muhtemelen yazdığım gibidir ...[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: fede, 19 Ekim 2005 23:46 tarihinde demiş ki: cennette de kavuşamayınca... :) o da güzel ya[signature][hline]Bugün dünyanın sonunun geleceğinden telaşlanmayın,Avustralya'da zaten yarın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 benim hiçbirzaman diyesim geliyor...[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 nedense benim de:) yenilen pehlivan güreşe doymaz misali yani:)[signature][hline]Bugün dünyanın sonunun geleceğinden telaşlanmayın,Avustralya'da zaten yarın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caecillia Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ilişkim 1.5 senedir sürüyo ben izmirdeyim kız arkadasım ankarada birlikte oldugumuz zamanlar 2 ayda bir falan yazında ikimzde calıştigımız icin haftada 2 gün falan oda 3-4 saat. sadece ilişkinin ilk basinda 2 ay birlikteydik sonrada boyle oldu. ilk baslar cok özledim ama sonradan hem durumu kabullendim hemde alistim. iki kisi birbirine guveniyosa aldatma gibi bi durum olmaz gibi dusunme. ben erkegim hani erkek kıza gore aldatma potansiyeli daha fazla olan bi kisidir. ama ben aldatmadim o beni aldattı. e o zman neden hala birlikteyim??? bunun cevabı da o an onu kaybetmeye hazır olmamam ve ona cok ama cok fazla alismam. gorusmuyoruz sadece gunde 1 kac kez telefonla konusuyoruz. ne her an birliktelik var ne de onun her an sıcak tenini yaninda hissetmen var .o arkadaslarıyla eğlenmeye ciktiginda sen evdesin ve kıskanıyosun. grubunda bi erkek falan var diye degil senin degil de baskalarinin o an onunla oturdugu icin. eger yasın gençse yani aylarini alsada unutabilirsin bence oyle yap. cunku mantikli bi is degil.[signature][hline]Just Breath [Bu mesaj Caecillia tarafından 20 Ekim 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 aldattğı halde nasıl dewam ettın yaw helal yanı[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caecillia Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 dedimya o an durumum onu kaybetmeye müsait degildi. onu kaybetmik bi daha az koyar yoksa bu yaptığı iğrenç şeyle yaşamak mı diye sordum. ikincisini daha mantıklı buldum.[signature][hline]Just Breath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ya hatasını anlayıp akıllanmıs olabılır bazen yapılan hatalar gelecek için ii seyler doğurur içinden gelenı yapmakla ii etmışsın kotu amacla sormamıstım umarım yanlış anlamamıssındırr[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caecillia Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yok hayır anlamadım. ama ne bilim hata olarak düşünüyorum suan yaptıgımı. arada beynin icinde o sahne dolanıyo. tanımadıgım yüzünü bile bilmedigin biriyle kız arkadasın . beynin o kisi icin bişey yaratıyo.[signature][hline]Just Breath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 "Yeter" noktası yok ama "Gereksiz" noktası var. Bu iş oluyor, denersen yapıyorsun ama bir hayal evreninde yarattığın karakteri yaşıyorsun... Görmüyorsun, anlamıyorsun, dertlerinde sadece ses ile varoluyorsun ve yoruluyorsun... Gerçi ben ne anlarım? Kolay gelsin.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 İki insan birbirini gerçekten seviyorsa bir şekilde mutlaka kavuşurlar.Ama sevgi gerçek değilse kavuşamamak sadece bir bahane bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: fede, 19 Ekim 2005 23:46 tarihinde demiş ki: cennette de kavuşamayınca... gusel bı yorum olmuşşş[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 iki kişi bibirini sevio kavusamıo sonra bi taraf unutuo bi taraf ise hala arkada kalıo..arkada kalmak istemiosan simdiden unutma calısmalrına basla[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 arkadaşlar aslında 'birlikte olamıyorsa' kısmını birazcık yanlış anlamışsınız hani benim kasdettiğim uzakta olma durumu değil de aranızda ne geçerse geçsin haftada bir kavga da etseniz yeter deme noktasına ne zmn gelirsiniz olayıydı? sevgilimle 1 senedir beraberim ve bu son 4 aydır da askerde maalesef ve ben ilişkinin başında gideceğini ve uzaklığı bile bile başladım ve o kadar çok şey için kavga ettik ki bu durumda benim artık bi de bu uzaklık durumunda ayrılmam filan gerekirdi sanırım yani bişiler rayına oturuyor ama sonra birden inancın sarsılıyor(aldatma olayı değil kesinlikle)ama ne pişman oldum ne de yeter diyebildim sanırım aşk böle bişi halisilasyon değilse:)[signature][hline]Bugün dünyanın sonunun geleceğinden telaşlanmayın,Avustralya'da zaten yarın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 cevap verilemez kişiden kişiye değişir..[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Bir mucize gerçekleşince...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
halise Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 helal olsun sana!!yakışır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Bence seviyorlarsa "yeter" kelimesi asla kullanımaz. Ama sevmiyorlarsa veya bitmişse söylene bilir..[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar