Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zor bir soru(ymuş)!

crudgel_05

Öne çıkan mesajlar

En başından belliyse boşu boşuna birbirini germenin, hayatları zehir etmenin ve işkence çekmenin alemi yoktur.

Aynı zamanda uzak kalındığı ve uzaklıktan dolayı yürümeyeceğinin farkında olup buna göre davranıldığı zamanda oluşan özlemler bile çok daha güzel oluyor ve kavuşma anı tadından yenmiyor. (kız değil o "an" yenmiyor :p)

Deneyenler söylesinler. Muhtemelen yazdığım gibidir ...[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

ilişkim 1.5 senedir sürüyo ben izmirdeyim kız arkadasım ankarada birlikte oldugumuz zamanlar 2 ayda bir falan yazında ikimzde calıştigımız icin haftada 2 gün falan oda 3-4 saat. sadece ilişkinin ilk basinda 2 ay birlikteydik sonrada boyle oldu. ilk baslar cok özledim ama sonradan hem durumu kabullendim hemde alistim. iki kisi birbirine guveniyosa aldatma gibi bi durum olmaz gibi dusunme. ben erkegim hani erkek kıza gore aldatma potansiyeli daha fazla olan bi kisidir. ama ben aldatmadim o beni aldattı. e o zman neden hala birlikteyim??? bunun cevabı da o an onu kaybetmeye hazır olmamam ve ona cok ama cok fazla alismam. gorusmuyoruz sadece gunde 1 kac kez telefonla konusuyoruz. ne her an birliktelik var ne de onun her an sıcak tenini yaninda hissetmen var .o arkadaslarıyla eğlenmeye ciktiginda sen evdesin ve kıskanıyosun. grubunda bi erkek falan var diye degil senin degil de baskalarinin o an onunla oturdugu icin. eger yasın gençse yani aylarini alsada unutabilirsin bence oyle yap. cunku mantikli bi is degil.[signature][hline]Just Breath

[Bu mesaj Caecillia tarafından 20 Ekim 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya hatasını anlayıp akıllanmıs olabılır
bazen yapılan hatalar gelecek için ii seyler doğurur
içinden gelenı yapmakla ii etmışsın
kotu amacla sormamıstım umarım yanlış anlamamıssındırr[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

"Yeter" noktası yok ama "Gereksiz" noktası var.
Bu iş oluyor, denersen yapıyorsun ama bir hayal evreninde yarattığın karakteri yaşıyorsun...
Görmüyorsun, anlamıyorsun, dertlerinde sadece ses ile varoluyorsun ve yoruluyorsun...
Gerçi ben ne anlarım?
Kolay gelsin.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar aslında 'birlikte olamıyorsa' kısmını birazcık yanlış anlamışsınız hani benim kasdettiğim uzakta olma durumu değil de aranızda ne geçerse geçsin haftada bir kavga da etseniz yeter deme noktasına ne zmn gelirsiniz olayıydı?
sevgilimle 1 senedir beraberim ve bu son 4 aydır da askerde maalesef ve ben ilişkinin başında gideceğini ve uzaklığı bile bile başladım ve o kadar çok şey için kavga ettik ki bu durumda benim artık bi de bu uzaklık durumunda ayrılmam filan gerekirdi sanırım yani bişiler rayına oturuyor ama sonra birden inancın sarsılıyor(aldatma olayı değil kesinlikle)ama ne pişman oldum ne de yeter diyebildim sanırım aşk böle bişi halisilasyon değilse:)[signature][hline]Bugün dünyanın sonunun geleceğinden telaşlanmayın,Avustralya'da zaten yarın!
Sosyal ağlarda paylaş

Bence seviyorlarsa "yeter" kelimesi asla kullanımaz. Ama sevmiyorlarsa veya bitmişse söylene bilir..[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...