Berk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Evet belki bir kısmınız fark etti bir kısmınız ben bıraktım modluğu sessiz sedasız; nedenlerini boşverin ama güzel azmanlar geçirdim burada mod olarak. Bazen delirttiniz beni gerçi pepelekfmin satır aralarını siyasi mesajlarvarmı diye okumaktan canım çıktı =) Şimdi ben yerimi Sly-One a bırakıyorum; Hoşgeldin sLy-One sana bir şarkı:: Blues Traveler - Sweet Pain Emekli Müzik Modu Berk[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… [Bu mesaj Berk tarafından 23 Şubat 2003 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 volfied bir sure buradan uzak kalacagi icin(yaza kadar) onun isini ben yerine getireceim.. amacim kimsenin yerini almak falan diil yani. berk cikti die de girmedim eheh volfinin yerine bakicam bi sure..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bari muzige yazsaydin :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Güle güle Berk yani şey gibi olmasın ama nedir abi ? (: Yeni gelmiş heyecanı mı yapıyorsun kendi kendine[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 birisi taşıdı sanırım konu dışına alal ben müziğe yazmıştım. Sen kal berim yerimde bakiim =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 hayirli olsun Sly-Bunye'ye hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Sly-Oğlan a: u nubi ? Berk e : Anti korn bi mod daha gitti ohhh şaka şaka :) üzüldüm iyi bir ikili olmuştunuz Volfied ile iyi idare ediyordunuz.[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Korn sux hep söylerim =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Yandık bu can bize müslümde dinletmez.[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Sly .. U nubi? .. (Beni Baydi bu geyik yaw :) ) ...[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 (Yeni Icq Bu) E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sly is nubi! istediğinizi dinleyin kardeşim, bakmayın bu adam ööle korn sux soad sux der, onun fikri, ters bişi yaparsa çekeriz kulağını :-P Sorun şu: Berk gitti, benim işlerim var, derslerime ağırlık vericem, girmiicem paticik e fazla, e ben mod olmasam müzik forumlarında gitar topiclerini okumam, ki onları okumak benim için zaman kaybı oluyor, sly okuucak o topicleri ki düzey korunsun. Olay bu.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP(volfi) Kanunu [Bu mesaj Sly-One tarafından 23 Şubat 2003 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Ben bu adama forumu nasıl emanet edicez düşünmeye başlaıdm iyi hoşta nubi bu.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 merak etme, her nubinin arkasında daha nubi biri vardır :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 *! lafı sağa sola çeksemmi diye dünüşür * yok yopk çekmicem.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 boşver, elastikleştirme lafı o kadar :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ben bu nubiyi sağa sola çekicem satır aralarına serpiştiricem kural dışı lafları bakalım okuyomu =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ya ben bakmıyoken mod yapmışlar =) hazır offlien biraz arkasından konuşalım =P[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 icq acilmio :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 cok kotu bi moddum ben. nubi benden daha iyi yapicaktir bu isi... [Bu mesaj Sly-One tarafından 23 Şubat 2003 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sly cım bana bırak *!bazukasını çıkartır, bi tane protein barı koyar içine* Hadi oğlum, hadi berk, koş getir! *!Bazukayı Scud füzesinin ucuna bağlar, düğmeyle ayarlar, füzeyi fırlatır, sonra düğmeye basar, bazuka aetşlenir, protein barı uçar*[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 kurallara aykırı editledin kediye söyliycem wasti döfücek seni.. *! iyice cıvır *[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 hatta darka söyliycem banalayacak *! evil laugh * töpeee.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Berk yapma ya, tebrik topicini iyicene cıvıttın :([hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 lol modluk gidince adam açıldı bonzi berk[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sne bana protein barı atıyodun hani? bak biDo you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar