Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ya koskoca Marduk gelmiş ayıp gölge pub a mı çıkarılır bu kadar dandik bi yer görmedim hayatımda , sahneyle seyirci içiçe , adamlar sahneye çıkarken o kadar insanın arasından geçti , yani bi grubun bu sahneye sığması 4 filin bi vosvosa sığmasından daha zor .. Ses sistemi olayı da çok kötüydü o amfilerden benim evdede var ya .. Konser tadı alamadım ve çok üzüldüm sanki bi bar grubu izliyomuş gibi hissettim kendimi[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 pub??marduk? pub mı?siz ciddi misiniz ya?!?[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 maalesef ya maalesef[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 çocuklar abartmayın.allah yaptınız marduğu da tövbe...nolcak sanki.her grubun öyle gig lerde bulunması lazımdır.halktan biriymiş izlenimi vs vs...[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ehauh ya çok aşmış olağanüstü bi grup olduğu için demedim ben de..ama marduk gibi bi grup "pub" ortamında sahne almamalı yani. damardan black metal herifler, ufak da olsa bi konser salonu ve doğru dürüst bi ses sistemi ayarlanmalıydı.[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 headbang fln ortamı az oldu pogo desen ara ara yabancı hatun kopardı ama olayı. ulan hala boynum ağrıyo kalabalığın biraz arkasında headbang yapan dalgalı saçlı benim.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar