pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ares server ında karuslar kral seçmedimi hala ??? eger secım yapılacaksa sole sorayım kımler aday ? bir ara MURTAZA aday olacak denıyordu sonuc nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 AdayLari AdminLer SeCiyo GaLiBa ..[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 yok sen adaylığını koyuyosun sen aday olursan :D oyun sana var bi çok arkadaşıda zorlicam :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 LoL Aday niye olim Delimi Dürttü durduk Yere ?[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ares te elmorad lar kral seçti mi peki??[signature][hline]Nick: Liquid_SnaKe Server:Ares Job:Kasar Hood Lwl:63 Clan:Alan olmadı daha Np:1xxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Yok[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 22 Ekim 2005 20:15 tarihinde demiş ki: LoL Aday niye olim Delimi Dürttü durduk Yere ? ahanda dürtüyom ditt ditt :D oldumu[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 KRaL OLaCaK OKaDar ADam VarKi biz YaNinda HaLt YEMisiz :)[signature][hline]WaR-uM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FORCEE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sende ayak işlerine baq :D[signature][hline]lvl 61 blad cyber scremM geliyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ben aday oluyom zuahah :D pati destek bekliom :p (ne adayı be. katır beyni yemiş gibi :D )[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: pisikopat_5, 22 Ekim 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ares server ında karuslar kral seçmedimi hala ??? eger secım yapılacaksa sole sorayım kımler aday ? bir ara MURTAZA aday olacak denıyordu sonuc nedir ? Hahaha .. Murtaza? Aday? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Murtaza MYKO'da n00bz ile takilirken adaydi o kadar lobicilik yapmistik ama kil payi kacirmistik kralligi :( paranin itemin dibine vurucaktik sans iste :D[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hepp heppp pfff lagın yüzünden şu an şöyle olabilirddli Deimos Clan Ranking 1.n00bz 1.234.xxx 34[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 necro bende vardım len mykoda insandım sonra orc oldum[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 LoLoL[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 off off :D manyak sindim beee :D painkillerla buffy i arkama takıp :P zamanında azmı kestik human server ın ilk boss unuda ben kestim :) barrkkk :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 :D[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ; Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Benımde adım Hemesus tu sırf gecelerı gırebılıodm sabaha kadar k.o sonra ben şirkete gıdıodum we rezıl bı gun ama sonra yıne gece k.o (ama cok eglenmıstık)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: SmoLaFein, 22 Ekim 2005 21:25 tarihinde demiş ki: Benımde adım Hemesus tu sırf gecelerı gırebılıodm sabaha kadar k.o sonra ben şirkete gıdıodum we rezıl bı gun ama sonra yıne gece k.o (ama cok eglenmıstık) hatirladim sen Warrior'dun sanirim. Necro bende 1-2 SS kalmis o doneme ait var mi sende buraya post edilen SS ler harici MYKO SS'i ?[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ares de Murtaza'nın kıral olucağına kesin gözüyle bakılıyor...Son duyumlarımız bu yönde.. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: forrazzi, 22 Ekim 2005 21:31 tarihinde demiş ki: Ares de Murtaza'nın kıral olucağına kesin gözüyle bakılıyor...Son duyumlarımız bu yönde.. =D Kraaaaaaal.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: RuneLaFey, 22 Ekim 2005 21:29 tarihinde demiş ki: said: SmoLaFein, 22 Ekim 2005 21:25 tarihinde demiş ki: Benımde adım Hemesus tu sırf gecelerı gırebılıodm sabaha kadar k.o sonra ben şirkete gıdıodum we rezıl bı gun ama sonra yıne gece k.o (ama cok eglenmıstık) hatirladim sen Warrior'dun sanirim. Necro bende 1-2 SS kalmis o doneme ait var mi sende buraya post edilen SS ler harici MYKO SS'i ? olmazmı :) ayrıca drac ta 12365345 tane olması lazım ortalarda yok :P[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 eed Drac full çekmişti hatta kopruye fln cıkmaya calısmıstık herkes baska yere tp lıodu bura daha ii fln diye ahahha[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Kalplerdeki Kral MURTAZA! kaymakmıydı yoksa o?:D[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Yumurta sana dokunuyorsa,sende git tavuga dokun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bende kendime ait vardı şu top u keserken :) stiletto lu halim :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar