Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dar alan korkusu ??

CaNNi

Öne çıkan mesajlar

Son 1-2 yıldır şiddetli bi biçimde yaşıyorum valla durum çok kötü. Dar bi yerde kaldığımı veya ellerimin/kollarımın bağlandığını düşününce kepinmeye başlıyom. İçim kötü oluyo. Refleks hareketleri yapıyorum :-) Çok kötü bişi ya.

Bunu başka yaşayan var mı? Nasıl yenebilirim? Bunun adı nedir. Ne fobisi bu =) klostrofobi değil. Onlar asansore falan binemiyolar. Bende oralarda sorun yok. :-P[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

[Bu mesaj CaNNi tarafından 21 Ekim 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet. mesela enkaz altı geliyo gözümün önüne bu günlerde yatarken. Ama bazen başka şeyler düşündüğümde oluyo. Ellerimin kollarımın bağlı oldugunu düşününce falan.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe

Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum ya. Acaip bişi. Başka yaşayan falan yokmu bunu acaba. Anlatılmaz yaşanır =). Kurtulamamakla pek bi ilgisi yok aslında ama ne biliyim ya :/[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe

Sosyal ağlarda paylaş

Mavi yapma ya. Tepinmeye başladım yine. Bacaklarım refleks hareketi yapıyo.

zZz..
Edit: Yannış yazmışım

[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe

[Bu mesaj CaNNi tarafından 21 Ekim 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zZzzZZzzzz.....

Kurtlar vadisini izlerken tepiniyodum. (polat tabuttayken)

(Nasıl anlatayım daha ya :( Ellerimi ayaklarımı kıpırdatamayacağımı hissedince tepiniyom işte. Veya öyle bişey görünce / düşününce )[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe

[Bu mesaj CaNNi tarafından 21 Ekim 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hiç korkmam kapalı alanlardayken.
Yani tabuta koysan uykum varsa uyurum bile. Cocuklugumdan beri cadırlarda cok kalmısımdır. İrtifası yüksek dağlarda kaldıgımız zaman ısı gecirmez tulumlarda yatmak alışanlık yapmış olsa gerek. Hiç acık biyer kalmıyor. Ceset torbasındaymıs gibi uyursunuz :)

Cucukken okulla kapadokyaya geziye gitmiştik. Deriin kuyu diye biyere girmiştik tum sınıfca. Dolasırken cok dar yerlerden geçiyorduk. Bizim butun sıınıf delirmeye baslamıştı herkezi teker teker ben cıkarmıstım. Kızları falan. Sonra hatta bi kızı götürmiştum bunun sayesinde :d[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]

[Bu mesaj nindalf tarafından 21 Ekim 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 21 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
Daha bugün iş arkadaşlarım arabanın arka bagajına kapattılar beni üstüme bagaj kapısınıda kapattılar ehe delirdim içeride :)

bende duramıyorum dar alanda nefessiz kalıcakmışım gibi geliyor.

Hmmmm..
bak.. açmış olduğumuz başlığı okuyup gerekenleri öğrenmiş olsa idin bagajdan rahatça çıkar ve david copperfield havası verirdin kendine.. "Hiçbir bagaj beni kapalı tutamaz" falan derdin..
acil durum öğretileri
:lol:[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

aynı olay bende de var klostrofobi değil asansörden falan cekinmem ama hareketsiz kalmak beni delirtiyor.yani olay küçüklükle alakalı değil herketsiz kalmakla ilgili.bir gün haberleri izliyordum bi tane salak karı magarada sıkıstı kıpırdayamıyodu onu öyle gördükce ben darlandım kanalı değiştirdim. hemen ayagımı falan oynatmaya başlıyorum ben de öyle bir şey görünce acaip rahatsız oluyorum.[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

Fast çok başarılıydı, tebrikz[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
One_Hooijdonk, 21 Ekim 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
gözlerini kapa şöyle kapkaranlık kapalı bi alan düşün tek başınasın orda daracık bi yer elini kaldırsan bi yere çarpıyor ondan sonra bana küfür etmeye devam et D:

zzZz..

Sağolun ya. Bu akşam için yeteri kadar fantazi yarattınız. Uyıyamam artık.. Küfür e başladım küfür saya saya uyurum belki.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 21 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
Daha bugün iş arkadaşlarım arabanın arka bagajına kapattılar beni üstüme bagaj kapısınıda kapattılar ehe delirdim içeride :)

bende duramıyorum dar alanda nefessiz kalıcakmışım gibi geliyor.

Ne amaçla :D Hadi ceset koyarlar anladıkta :D Yoksa sen ölümüsün.Biz robotla mı konuşuyoruz...[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...