Gothic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 mp3 çalar alıcazda 256 kaç parça alır,bide 512 kaç parça alır bi sölebilrimisiniz.?[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 burası kadıköy burdan çıkış yok![signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 şebeklik yapmana gerek yok gereksiz postlarada girme[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor) [Bu mesaj Gothic tarafından 22 Ekim 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 512 - 105 parça falan alıyo ortalama. Ama dinlediğin şarkıların uzunluğuna da bağlı yani bende en az 20 şarkı vardır 7 dakikanın üzerinde.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 satri biliyorum abicim neyin nresi oldugunu bi söleyiverseniz acil diyorum kimse beni anlamıyormu acill[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 256mb-> 90 110 ytl arası 512mb-> 140 160 ytl arası yanılmıyorsam. Alıcağı parça sayısı şarkıların mb'ına göre değişir. Gayet gereksiz bir soru olmuş :D [signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. [Bu mesaj Muhallebi tarafından 22 Ekim 2005 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 acildi buraya açtım diyenlere ban gelsin[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Muhallebi, 22 Ekim 2005 13:27 tarihinde demiş ki: 256mb-> 90 110 ytl arası 512mb-> 140 160 ytl arası yanılmıyorsam. parasını değil :( kaç şarkı alıyorlar onusordum 256 kaç parça alır ortalama 3 dakka şarkı olsa 512 kaç parça alır ortalama 3 dakka olsa[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 120-130 şarkı falan alır.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: toggie, 22 Ekim 2005 13:31 tarihinde demiş ki: 120-130 şarkı falan alır. işte vericeginiz cevap bu 2 tane kendini bilmez alf sokuacam diye [jedi,santri] kılıktan kılıga girdiniz abicim.[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 o zaman nasıl insan olmayı öğreneceksin?[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 gidip alıyım bari neyse gereksiz kişilikler siz takılın b@b th3 k3nk durumları[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 sarkinin boyutuna göre tabi 4mb den dusunursen 512mb lik bi player 128 tane sarki alabilir ama genelde 135 civari sigiyo kucukler sayesinde.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 @gothic jedi tamamda santri doğru söylüyor. 512 mb lıkmı aldın? 3dklık şarkı 3 mb olsa en fazla, 512 bölü 3 sana toplam şarkı sayısını verir. Bunun için topic açmak çok gereksiz.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 tamam sagol deprem yüsünden kafamı kaldı dershaneye bile gitmedim. :( p.s artık bunu uplamaya gerek yok beyler boşuna polemik yaratmayın.[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor) [Bu mesaj Gothic tarafından 22 Ekim 2005 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Gothic tarafından 22 Ekim 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Gothic tarafından 22 Ekim 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hakikaten kafa kalmamış sende gidipte özelden " sorunlu insan ben senden önce burdaydım" gibi bi mesaj atmazdın yoksa. kayıt tarihime bakmaya bile gerek görmemişsin. tamam deprem şokuna verdim.kolay gelsin.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Gothic, 22 Ekim 2005 13:26 tarihinde demiş ki: satri biliyorum abicim neyin nresi oldugunu bi söleyiverseniz acil diyorum kimse beni anlamıyormu acill Peki, acilse forum düzenini, kuralları falan kaale almayalım. Acilmiş ne de olsa. Ben dokunmuyorum bu topice, acil durumda boynumuz kıldan ince. Bir mp3 playerın fiyatını 10 dakika erken öğrenmek hayat kurtarır sonuçta, böyle ciddi bir meselede forum kurallarını uygulamak olmaz. Lütfen buyrun devam edin foruma tüy dikmeye siz, acele olsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ya ben biraz post kasim msj sayısına bak ne az ((=[signature][hline]MSN Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bu tip şeyleri donanım yazılıma açarsanız çooook çoook daha hızlı cevap alırsınız. garanti verebilirim yani o derece.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 22 Ekim 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Peki, acilse forum düzenini, kuralları falan kaale almayalım. Acilmiş ne de olsa. Ben dokunmuyorum bu topice, acil durumda boynumuz kıldan ince. Bir mp3 playerın fiyatını 10 dakika erken öğrenmek hayat kurtarır sonuçta, böyle ciddi bir meselede forum kurallarını uygulamak olmaz. Lütfen buyrun devam edin foruma tüy dikmeye siz, acele olsun ama. +1[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: Nefr, 22 Ekim 2005 14:52 tarihinde demiş ki: said: Gothic, 22 Ekim 2005 13:26 tarihinde demiş ki: satri biliyorum abicim neyin nresi oldugunu bi söleyiverseniz acil diyorum kimse beni anlamıyormu acill Peki, acilse forum düzenini, kuralları falan kaale almayalım. Acilmiş ne de olsa. Ben dokunmuyorum bu topice, acil durumda boynumuz kıldan ince. Bir mp3 playerın fiyatını 10 dakika erken öğrenmek hayat kurtarır sonuçta, böyle ciddi bir meselede forum kurallarını uygulamak olmaz. Lütfen buyrun devam edin foruma tüy dikmeye siz, acele olsun ama. +1 ama Nefr adam fiyat değil daha komik bi soru sormus 256 kac sarkı alır gibi hesaplo oturda cocum her sarkının boyutu aynı degil ki zati soru sacma yani kuralları zati ezmis gecmis[signature][hline]:))) !!! ........................ [Bu mesaj Narstil tarafından 22 Ekim 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar