Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 3 haftada tam 10 kilo verdim ve hızla vermeye devam ediyorum, ben ki aşık olmadan önce 105kg idim (1.88 boy) şuan 3 hafta oldu ve 95kg ye düştüm sonracııma bünyem gitti ne olsa hasta oluyorum şu an ki hastalıklarım; öksürük , bogaz agrısı , mide yanması-agrıması , sürekli üşüme veya terleme , şiddetli baş agrısı ve dönmesi. * Şu an midem bogazımdan çıkmak istiyor =) nedir bu ya ne iğrenç bişey kızların %99 u sadist! sadist!![signature][hline] Loves are masturbating now.. edit: genelleme silindi =) [Bu mesaj Aradhell tarafından 21 Ekim 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Son cümlen kötü olmuş, birazdan bütün bayan patiler karşı saldıraya geçecek. Hazır ol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... [Bu mesaj Janitschar tarafından 21 Ekim 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Abi kız sana fazla kilolusun falan mı dedi , yoksa sadece sen mi istiyorsun kilo vermeyi.. Birincisiyse gidi$at kötü =)[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz [Bu mesaj dufrasne tarafından 21 Ekim 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 yok oyle birşey değil, aşk acısı işte. yemeden içmeden kesiyor adamı[signature][hline] Loves are masturbating now.. editledim ya genellemeyi =) neyse ben devam ediyim melankolimi yaşamaya [Bu mesaj Aradhell tarafından 21 Ekim 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 o daha kötü..[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 karşılıksız mı ki?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 asıl sorunda o orası belli değil karşılıklı mı değil mi acaip koyuyor adama ya pfff bazen karşılıklı bazen karşılıksız acayip birşey ya..[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 insanlarla konuş paylaş. ruhsal durumun kötü olunca gerisi de kötü oluyor. =( fazla yalnız kalma ki neşen yerine gelsin.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben de acayıp yemek yedığım halde kılo werıorum ama budurumdan gayet memnunum ndnı bılmek ıstemıorum :-)[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... sonunda boğulmak olsa da benım o sularda yuzmem gerek!!! PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ulan bu kızlar sağlıklarımızı tehdişt etmeyede başladılar, Hepsine gereken cezayı verelim!!!![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 aşk..Allah DÜşmanımaaa vermesinn *!AMinnnn*[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 aşk adamı vuruu, döner döner vuruu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 size perhiz yazayım ben; - kızlar sadece kızlardan uzak durun lütfen!![signature][hline]Just love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: fede, 21 Ekim 2005 22:11 tarihinde demiş ki: size perhiz yazayım ben; - kızlar sadece kızlardan uzak durun lütfen!! onlarsız da olmuyo o, onlarla da oluyo[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 acı çektirmek için cinsiyet gerekli değil sanırım çektiren herşekilde çektiriyor çeken de cinsiyet farkına varmadan cekiyor valla[signature][hline]kolay değildir bilirim bir aşkı bir kalbe koymak hele bir başkasını severken sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Abi pa$a pa$a oluyo onlarsız. Geçeceksin gırgırını a$ık oldun mu da seveceksin sonuna kadar. Öyle ota boka a$ık olmayacaksın. Kim ne derse desin, insan a$k me$k durumlarında kendini frenleyebilir.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 18 yıldır daha ilk aşkım bu benim =) ot bok olsaydı emin ol çoktan unuturdum ama birde haftanın 5 günü görüyorum off[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Gun gelecek ask yuzunden uzulmemeyi ogreneceksiniz. aysel gurel - 2026[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bi de aşk insana herşeyi yaptırır. gerçekten dağları bile deldiririr. aşık olmak güzel ama kızların çopu aşkık olunmayı haketmiyo[signature][hline]Just love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 ''a$k'' Tek çIrpıda agIzdan cIkan ßi sözcük..Peki AnLamı?Hangimiz ßitireßilir a$kInI anLata anLata?a$kI ya$amadan,tatmadan yOrum yapmak imkanSız...Elßette iyi,kötü yanLarI oLuyor ve ya$anIyor...Ama her$ey a$kk iÇin a$kk! (ßende sapIna kadar Var o ayrI;) )[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 geçmiş olsun kızlar neden şişman erkekleri sevmiyoki anlamam madem sadece seviyon başka bişey yapmıyon dolaşıyon falan şişman erkeğinde gezme yeteneği veya koluna takma yeteneği sevme yeteneği var.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: SoulCube, 22 Ekim 2005 03:50 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun kızlar neden şişman erkekleri sevmiyoki anlamam madem sadece seviyon başka bişey yapmıyon dolaşıyon falan şişman erkeğinde gezme yeteneği veya koluna takma yeteneği sevme yeteneği var. abi gece gece millet uyurken yapılırmı bu bi gülmüşüm insanlar uyandı :D:D:D[signature][hline]Just love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 @soulcube: öyle insanlar yok değil. tabiki var da. bulması mesele..[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: SoulCube, 22 Ekim 2005 03:50 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun kızlar neden şişman erkekleri sevmiyoki anlamam madem sadece seviyon başka bişey yapmıyon dolaşıyon falan şişman erkeğinde gezme yeteneği veya koluna takma yeteneği sevme yeteneği var. +1[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 kızların hepsi sadist değil!! :hrr:[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar