Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

icq register sorunsali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 arkadasimdan yeni 1 uin aldim fakat mail adresini degistirigim halde "Sorry, we cannot send your password to: [email protected].
Make sure you enter the complete email address as it appears in your ICQ details.
You may also try to enter a different email address that you previously entered in your ICQ details.
" bu mesaji aliyorum 1 gun bekledim ginede update olmadi :( istedigim 1 maile nasil register edip koruyabilirim bu uin i[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hala o ıgrenc chat programını kullanan varmı bea :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
Mesaj tarihi:
Bence hala msnden daha güzel icq. Arkadaşlarım geçse hemen geçerim de işte... Offline msjlar, istediğin ülkeden user aramalar, aynı hobiyi paylaştığın insanları görmen falan mutlu ediyordu.[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Mesaj tarihi:
Şimdi ICQ'da primary mail(pm) diye bir olay söz konusu. İnfoya yeni bir e-posta adresi girmiş olsan bile, senin girdiğin e-postadan önce o numaraya girilmiş olan e-postaya şifre gönderdiğin zaman, şifre gönderilmiş olan e-postadan sonra girilmiş olan e-postalara bir daha şifre göndermiyor. Bahsi geçen önceden girilmiş e-postaların iptali için numaranın ya invisible olması (Örneğin 9690000 nolu numarayı aratırsan göremeyeceksin ama o numaradaki kişi seni listesine ekleyebilir) ya da adminler tarafından resetlenmesi gerekiyor. Örneğin aşağıdaki numaralar sırayla girilmiş e-posta adresleri olsun;

1 2 3 4 5 6

Şimdi ben 3 numaralı e-postaya şifre yollatırsam, bundan sonra girmiş olduğum 4,5 ve 6 nolu e-postalara bir daha şifre yollatamam. Ama bunun aksine 1,2 ve 3 nolu e-postalara hala şifre yollatabilirim. Eğer 1 nolu e-postaya şifre yollatırsam, bundan sonra girmiş olduğum 2,3,4,5 ve 6 nolu e-postalara bir daha şifre gönderemem. Sanırım yeterince açık oldu.

[signature][hline]İnternet ve Teknoloji |
YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü

www.deadsoul.cjb.net

[Bu mesaj DeadSouL tarafından 05 Ekim 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

ICQ'yu seviyorsanız www.qip.ru adresindeki ICQ klonunu şiddetle tavsiye ederim.

- Authorize istemeden listeye ekleme
- 20 kişiden fazla arama sonucu görüntüleme
- Toplam arama sonuç sayısını gösterme
- Away mesajınızı okuyanların listesini kayıt etme
- ICQ'nuzun kayıt tarihi ve zamanını öğrenme

ve daha birçok güzel özellik sunuyor. Ayrıca çok da az ram yiyor.

Örnek görünüm;
[signature][hline]İnternet ve Teknoloji |

www.deadsoul.cjb.net

Mesaj tarihi:
Ben de ICQ'dan, ilk göz ağrım olduğundan dolayı kopamıyorum. MSN Messenger'ı hiç mi hiç kullanışlı bulmuyorum. Yalnız yiğidin hakkını yiğide teslim etmek gerek: Yahoo! Messenger gelmiş geçmiş en iyi mesajlaşma programı kanımca. Listemde çevrimiçi olan tek kişi babam olmasına tağmen hala açık tutarım YIM'i.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji |

www.deadsoul.cjb.net
Mesaj tarihi:
said:
DeadSouL, 05 Ekim 2005 21:36 tarihinde demiş ki:
Şimdi ICQ'da primary mail(pm) diye bir olay söz konusu. İnfoya yeni bir e-posta adresi girmiş olsan bile, senin girdiğin e-postadan önce o numaraya girilmiş olan e-postaya şifre gönderdiğin zaman, şifre gönderilmiş olan e-postadan sonra girilmiş olan e-postalara bir daha şifre göndermiyor. Bahsi geçen önceden girilmiş e-postaların iptali için numaranın ya invisible olması (Örneğin 9690000 nolu numarayı aratırsan göremeyeceksin ama o numaradaki kişi seni listesine ekleyebilir) ya da adminler tarafından resetlenmesi gerekiyor. Örneğin aşağıdaki numaralar sırayla girilmiş e-posta adresleri olsun;

1 2 3 4 5 6

Şimdi ben 3 numaralı e-postaya şifre yollatırsam, bundan sonra girmiş olduğum 4,5 ve 6 nolu e-postalara bir daha şifre yollatamam. Ama bunun aksine 1,2 ve 3 nolu e-postalara hala şifre yollatabilirim. Eğer 1 nolu e-postaya şifre yollatırsam, bundan sonra girmiş olduğum 2,3,4,5 ve 6 nolu e-postalara bir daha şifre gönderemem. Sanırım yeterince açık oldu.

sanirim anlamadim malum yeni kalktim cozumu yokmu simdi:([signature][hline]
Mesaj tarihi:
İcq'nuzun mailini değiştirdikten sonra ilk mail olarak belli bir süre kaldıktan sonra, mail sıfırlanıyor ve yeni yazdığınız mail ana mail oluyor. Sanırım 1 ay kadar bir süre zarfında değişiyor(Ne zamandır icq kullanmıyorum değişmiş olabilir).
Mesaj tarihi:
Numaranın tüm infosunu silip uzun bir süre beklersen (bazen 2 ay,bazen de aylarca sürebiliyor) numara invisible olacaktır. Örneğin önceden verdiğim 9690000 örneğinde olduğu gibi. Invisible olan numaraya girilen mail pm olur. Tek çözüm bu, o da dediğim gibi numara invisible olursa yapılabilir.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji |

www.deadsoul.cjb.net
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ne kadar beklersem bekliyim :(

Sorry, we cannot send your password to: [email protected] .
Make sure you enter the complete email address as it appears in your ICQ details.
You may also try to enter a different email address that you previously entered in your ICQ details.

of ya bunun cozumu yokmu[signature][hline]imza!
  • Yeni Oluştur...