Sylian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Evet arkadaslar y-8(Butun her sey takili hatta 48k cargo hold u bile var...) ile mining yapmak isteyen(Daha sonra cikan res. leri paylasacagiz tabii ki =D)kisiler ariyorum eger katilmak isterseniz oyun ici Cehaiy e mail atin yada buraya adinizi yazin.Simdi neden mining yapalim mining de neymis gibi sorular olabilir o yuzden onlari bir aciklayayim =P -Neden y-8 ile mining yapalim ki kendi gemimizi alir uzaya cikariz hem sen bunun sonunda bizi dolandirip butun res.leri kendine alirsin? *Y-8 ile mining yapmaniz daha mantiklidir cunku bu geminin toplam 5 mining lazer i var dogal olarak cok daha hizli oluyor ve 48k cargo hold takilabilen tek gemi.Dedigim gibi res. leri ortak bir sekilde paylastiracagim dark jedi olabilirim ama yalanci(!)degilim =P -İsim gucum yok uzaydan res. mi toplayacagim? *Valla siz bilirsiniz ama bu res.ler ile yanlis duymadiysam toow daki pek schematic yapiliyor yada elite pob ship comp.larini yapmak icin bunlara ihtiyaciniz var yok benim oyle seylerle isim olmaz diyorsaniz en azindan Vehicle restore kit icin gerekli res. leri alirsiniz ayrica shipwright tanidiginiz varsa 50cpu gibi ucuk bir fiyata satabilirsiniz.. -48k cargo hold u doldurmamiz kac saat surer? *Hic denemedim ama 5 mining lazer oldugu icin yaklasik 1 saat icinde biter diye dusunuyorum -Bu cikardiklarimizi npclere satamaz miyiz? *İsterseniz satarsiniz ama 20-25cpu civarina olur -Hangi gun hangi saatte bunu yapacagiz? *Belirli bir saat yok butun crew yada en az 2 kisi online oldugu zaman baska isimiz yoksa mining yapmaya gidecegiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Ben varım.[signature][hline]Alante / Arliyn SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 biri para mi dedi?? :D ben de gelmeyi isterim[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bende varımda giriş çıkış saatim belli diil yaparız...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 benim ne işim var gucum var...seve seve gelirim ne zaman istersen...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 y8 ile kamikaze gibi meteora çarpta içindeki 3 rebel feci şekilde can versinler... :D[signature][hline]Eucau (Jedi) Yuca (BH) Stareus (Jedi) "Join the Empire Rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=eclipse_trade&message.id=636070 50cpu dedim ama 80cpu veren bile varmis...Yok mu baska katilmak isteyen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Ben gelirdimde mining skillim yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Skill istemiyor jtl olsun birde iyi fps oynayabiliyorsan gel =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Allaa yettim o zaman:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar