Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mini DOTA turnuvasi v.1.0

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

Siz As-1 As-3 macinin galibiyle yapacaksiniz ama bu mac bir turlu bitmiyor... 2 kere 1-1 berabere kalindigi icin uzadi. Simdi 3. serinin 2. maci yapilacak. Surekli sorun cikmasindan dolayi bu turu bir internet kafede tamamlamaya karar verdik. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

[Bu mesaj -Wissy tarafından 09 Ekim 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere bizmi wissylerle macin sonlandirilmasi gerek

nerden baksan 2 haftasi var o yzuden bekliceksiniz

iki elemeli oldugu icin kililerin bi hakki daha var beliarlarla yapacaklar

falan filan...benimde kafam karisti simdi hehe[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Lightning Revenant ile genemi deşcem yav. Sevdim lan ben bu dotayı . Ah bide lag olmasa[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Haha, aklımda vardı böyle bir turnuva düzenlemek. Zamanında çok güzel oyunlar oynamıştık.

Yeterli katılım olduktan sonra ben 2v2 oynanması taraftarı değilim açıkçası. 5v5 oyunlar her zaman daha keyifli oluyor.

Herneyse gelicek olanlar isimlerini bu başlık altına yazsınlar, ardından ben bir liste oluşturup gerekirse yeni bir topik açarım. Daha sonra tarih ve diğer zımbırtıları da belirleriz ;)

Ps: Turnuva'ya katılacak arkadaşlar kendileri kadar iyi oynayamayan oyunculara katlanıcaklarını peşin peşin kabul etmek durumundadırlar.

edit: ha tharkas ben yaparım demiş, karışmak gibi oldu biraz. kusura bakmasın. her türlü konuda yardım ederim abi tabii :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...