THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 lathspellin takimi as-2 ile -as -1 in malubuyle oynuyor genk ise as-3 le oynuyor [Bu mesaj THARKAS tarafından 01 Ekim 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Tharkas yine karistirdin =] AS-3 AS-1'le oynadi. Yine berabere. Mac en yakin tarihe ertelendi... Lathspelleri biz yenmistik. AS-3...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 mac olursa eger bize yazarsınız dediğim gibi cumartesi ögleden sonra boşuz. Beliar Some KinD Of Monster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 kili lerle yaptıgımız macı 2-0 aldık super kupa finalinde görüşürüs :)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Kili'lerle oynadık şimdi AS kaçsa, kazandık. Ne yapıyoruz şimdi?[signature][hline]G 3 N K f t w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 sakinleş önce uyu falan kendine gel yarın sakin kafa ile düşünürüz zafer sarhoşuyuz şuan[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Yenisi gelsin hadi :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Siz As-1 As-3 macinin galibiyle yapacaksiniz ama bu mac bir turlu bitmiyor... 2 kere 1-1 berabere kalindigi icin uzadi. Simdi 3. serinin 2. maci yapilacak. Surekli sorun cikmasindan dolayi bu turu bir internet kafede tamamlamaya karar verdik. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo [Bu mesaj -Wissy tarafından 09 Ekim 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bi kere bizmi wissylerle macin sonlandirilmasi gerek nerden baksan 2 haftasi var o yzuden bekliceksiniz iki elemeli oldugu icin kililerin bi hakki daha var beliarlarla yapacaklar falan filan...benimde kafam karisti simdi hehe[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 pazar son ekz kozlarmizi paylasacaz sorna final macini ayarlicaz bitirelim artik turnuvayi.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Pazar degil, Cumartesi Trip'te diye konusulmadi mi? Pazar gunu ben musait degilim. Cumartesi gunumun gunduzuyle aksam 10'a kadar olan kismini ayirdim bu ise...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bende sabah ehliyet sinavina girecem aksamda iftara gidecem aradaki zaman icine sikistiracaz artik bir sekilde.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Aradaki zaman da 2 gibi oluyor iste. Biz 2.30'da hazir olacaz. Siz de olun. Iftara kadar rahatca biter.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bitti 5-3 kazandik son bi maci dynanin genkleriyle yapip bitirioz[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Lightning Revenant ile genemi deşcem yav. Sevdim lan ben bu dotayı . Ah bide lag olmasa[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 up diyorum ve yeni turnuva organizasyonuna start veriyorum:P yeni modern kurallar ve tabiki yeni oyuncularla. nolstaji olsun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ılk sayfadakı kurallarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 eahu tabiki deil olesine upladim topici:) yeni topic acacam yarin yeni kurallarla oynicaz. hatta kazanan takim Clan AS la show maci yapacak geyik bir mode(-dm gibi) da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 yeterli sayıda takım cıkmaz 2v2 olsun finale kalan 2 takım birleşip as la mac yapsın +1 bulup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 2v2 gayet zevkli ve eğlenceli olur.hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sınavlarım bitince olsa ? 2 hafta felan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 oo yeteneklerimi satışa sunuyorum. takım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Haha, aklımda vardı böyle bir turnuva düzenlemek. Zamanında çok güzel oyunlar oynamıştık. Yeterli katılım olduktan sonra ben 2v2 oynanması taraftarı değilim açıkçası. 5v5 oyunlar her zaman daha keyifli oluyor. Herneyse gelicek olanlar isimlerini bu başlık altına yazsınlar, ardından ben bir liste oluşturup gerekirse yeni bir topik açarım. Daha sonra tarih ve diğer zımbırtıları da belirleriz ;) Ps: Turnuva'ya katılacak arkadaşlar kendileri kadar iyi oynayamayan oyunculara katlanıcaklarını peşin peşin kabul etmek durumundadırlar. edit: ha tharkas ben yaparım demiş, karışmak gibi oldu biraz. kusura bakmasın. her türlü konuda yardım ederim abi tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 O zaman beni takımına almak isteyen olursa haber etsin. Boştayım yani. Alın lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 5 kisilik bi takım olarak girebiliriz varsa katılım.. takım adı "murt" olarak kaydedin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar