Narstil Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bu arada bende cumartesi katılabilirim takım bulursam bakalım belki dyna beni takıma alır :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 simdi katilacak herkes takim adini belitrsin bugun ona gore yazalim maclari ya clan adi olsun yada guzelinden bir isim:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 23 Eylül 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bisde Dirty Noobz olarak noob arkadaşlar arıorz :)[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 gorunurkedi tkaimalri yazalim takim 1 Mum_Chamber, BadBao, Ractamainus, sanabasan takim 2 THARKAS estel geoffrey quendi takim 3 Kilimanjaro abuzittin uet addict takim 4 marvelle dogdog quivalen ungoliant takim 5 seth- pompei- kalpazan- fedon- takim 6 GENK(dyna) takim 7 hassand blaq alemci audislave meyhaneci takim 8 syn in tkaimi birde herkes kesinlikle oynayamayacagi saatleri yazarsa iyi olur birde herkes takimina bir ad koyarsa iyi olur[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 23 Eylül 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj THARKAS tarafından 23 Eylül 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bizm takım var onuda ekle vercem sanalisti[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Şimdi bizim takım akşam 6'da serverda olabiliyor. Çalışan var malum :). Saatleri falanda ayarlasak.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 turnuva kurallarında değişiklik olması lazım ama takım sayısı cok olcak şimdi min 3 max 5 maç olayı sakat 2 win alan kazansın daha iyi yani max 3 mac olucak böylece öbür türlü cok uzar turnuva ve birkaç güne yayılırsada illa birilerinin işler cıkacak maçlar ertelenicek falan[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 soledim zaten yukarda iki mac olayini simdi sabah 11 kime uyar uayn varsa benim birtkaim 11 de yapacak maci 6 icin bir tkaim daha istiyoruz lathspellin tkaimina karsi[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 as-2 ye her saat uyuyor joker gibi kullanacaz onlari diger takimalrda yazsinlar.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 lathspell in tkaimiyla as-3 yapacak saat 6:30 ilk belli olan mac hayirli olsun.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ben kurdum takımı lyrent i görmedim daha onu yedek yaparız yarın sabahki maç için sabah saat 11 de hazırız DynamicK-Benimaru-Anten-Zazak[signature][hline]G3NK zitem illede zitem [Bu mesaj DynamicK tarafından 23 Eylül 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 eyw 11 de dynanin genkleriyle benim as 1 takimim karsilasacak.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 beni isteyen varı :)) G3NK-Peryton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 benimaru gelemicek sanırm peryton yedek olsun bizim lyrent ten ses cıkmazsa[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Erken saatlerde yapmayın pls.[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ok biz yani (-)'ler as3 ile akşam 18:30'da yapıcaz maçımızı. Hadi bakalım. Eğlenceli olsun. Herkes yaptığı maçın replay'ini kaydetsin. Mesela ben -vsas3mac1 olarak kaydedicem 1. maçı falan. Kadromuz: seth- pompei- kalpazan- fedon- (yada thule-) [signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor [Bu mesaj LathspeLL tarafından 24 Eylül 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 binde oynucam :D G3NK-Shippy[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 6:30 da as 3 clani mac kanalinda sizi bekliyor olacak ben olamiyacam orda malesef o yuzden yetkili kisi marvelle ordaki ona pm atarsaniz bulusursunuz orda lathspell.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ilk macimizi yaptik as-1 ile dynanin genkleri karsilasti 2 oyun oynadik 2-0 as-1 kazandi gayet cekismeli ve zevkli oldu oyun dynanin genklerine ikincu turda basarilar diliyoruz:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 syn in tkaimini cikardik yerine banehalow in takimini koyduk bugun 10 da as-2 ile maclari var mac kanalinda waxxi de bulusacaklar. iki tarafada bol sans.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Oyunda host'u bizden biri olsun derim. Bağlantısı ve bilgisayarı çok iyi çünkü. Gerçi hepimizin iyi ama onun 2 GB ram'i falan var. Ayrıca Waxxi'de şey yazıyor "yakında 1.18'ler giremeyecek" falan. Tam girecekken olmasın bu :)[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 aksamki mac 1.19 da saat 10 daki yani 6:30 daki 1.18 olsun ama hazirda 1.19 bulunsun[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Tharkas, waxxi sunucuyu 1.19 yaptı, 1.18'ler giremeyecekmiş.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 1.18 ile girebiliyorum sunucuya. Tam maç zamanı bir sorun çıkmasın patch'ler ile ilgili.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Tharkas Ben Beliar turnavaya katılmak istioruum ama zaman sorunum var bide 1.18 mi 1.19 mu ondua bilmiorum.Başvurmak için geç kaldım heralde ama yinede bana MSN'den Ulaşırsan sevinirim MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar