-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Demorah nickinden disi oldugun cikarimini yaparak takimin kapilarini sonuna kadar aciyorum. Ozel ders vererek takima uyumun da saglanir. [bu mesaj eger demorah disi degilse kendini yok edecektir.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 itiraf ediyorum ben de dişiyim cok güzelim adet günüme geliyor hadi turnuvayı erteleyim beyler=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 dota oynayan bayanlarda var ama burayı okuyan bayanlarda var felan adet günü hmms biz kızsal mesele deriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 hp çıkmayı bilen noob halen takım haramaktadır sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Utterable'ın notudur: turnuva bu akşam başlıyor, bilginize. Wissy'den takımları ayarlayıp dürtmesini istemiştir,Top Wissy'dedir. Kendisi teyzesinin rahatsızlığından dolayı hastanede şu an. herkese iyi oyunlar, iyi turnuvalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 turnuva yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 niye yalan olsun? adam hastaneye giderken mesaj atıyor yalan olmasın diye, wissye haber ver diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yok utterle alakasi yok, gecmis olsun dileklerimi de ilet ararsan tekrar. ama turnuva yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 eet yalan bizim takımdan kim var hani özcanla ben sadece metcalf nerde lorator nerde tunca nerde yalan hepsi aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 turnuva böyle düzenlenmez. taktikleri utter'a verdim kısa zamanda ciddi bi pati turnuvası görmek dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bizim takım hazır valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Simdi geldim ben. 2 gundur disardayim. Uyuyorum. Yarin guzelce konusur ayarlariz. Gereksiz stres olmasin. Mucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 kimsenin haberi yoktu ki bugün olacağından, adam gibi yeni başlık açılsın 1 hafta falan önceden, takımlar tekrar belirlensin o zaman olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ZUAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar