-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Demorah nickinden disi oldugun cikarimini yaparak takimin kapilarini sonuna kadar aciyorum. Ozel ders vererek takima uyumun da saglanir. [bu mesaj eger demorah disi degilse kendini yok edecektir.]
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 itiraf ediyorum ben de dişiyim cok güzelim adet günüme geliyor hadi turnuvayı erteleyim beyler=P
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 dota oynayan bayanlarda var ama burayı okuyan bayanlarda var felan adet günü hmms biz kızsal mesele deriz
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 hp çıkmayı bilen noob halen takım haramaktadır sdf.
utopia Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Utterable'ın notudur: turnuva bu akşam başlıyor, bilginize. Wissy'den takımları ayarlayıp dürtmesini istemiştir,Top Wissy'dedir. Kendisi teyzesinin rahatsızlığından dolayı hastanede şu an. herkese iyi oyunlar, iyi turnuvalar.
utopia Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 niye yalan olsun? adam hastaneye giderken mesaj atıyor yalan olmasın diye, wissye haber ver diye.
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yok utterle alakasi yok, gecmis olsun dileklerimi de ilet ararsan tekrar. ama turnuva yalan.
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 eet yalan bizim takımdan kim var hani özcanla ben sadece metcalf nerde lorator nerde tunca nerde yalan hepsi aq
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 turnuva böyle düzenlenmez. taktikleri utter'a verdim kısa zamanda ciddi bi pati turnuvası görmek dileğiyle.
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Simdi geldim ben. 2 gundur disardayim. Uyuyorum. Yarin guzelce konusur ayarlariz. Gereksiz stres olmasin. Mucks.
tunca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 kimsenin haberi yoktu ki bugün olacağından, adam gibi yeni başlık açılsın 1 hafta falan önceden, takımlar tekrar belirlensin o zaman olur
Öne çıkan mesajlar