Masteis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Bu DOTA vs. çok duydum ama olay ne pek çözemedim. Alışmışız eski versiyon indir mapleri kafede lan'dan oynada, DOTA 'ya adım atmak istiyorum nassı edebilecem? ve vat is det DOTA? Normal map 4vs4 gibi yoksa sadece hero mu? Hero hep sabitmi kalıyor yoksa normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 4v4 oynanır genelde.DDay tarzı,hero savaşı diyebiliriz.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Yani Hero'lar ön planda. Peki Hero'lar sabit mi? Yani win ve loss'un olması eğer hero olayı sabitse dmg veya abilith getirisi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 birde dota serverlarına girince otomatik atıyor neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 sende map olmadıgı icin direk atıorlar mapleri yuklersen atmazlar www.dotaallstars.com gibi bişidi :D[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 öyle site varda download linki yok delirdim[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 http://waxxi.mine.nu downloads a tıkla çek ordan map paketi var 70 mb hersey var içinde[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 alla alla aynı mapları tekrar tekrar download ediyor ay çıldırcam. Görenlerde direk kicki basıyor[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 dosya ismi farklıdır belki..isimlere dikkat et.. mesela: dota allstars 5.84c.w3x ve dota allstars 5.84c_v2.w3x ikiside aynı.. isim farklı ondan tekrar çekiyo.. yada dotanın değişik versiyonları yok sende.. waxi ye girer sen mesaj at ben açar sana çektirirm mapi. nick hedon.[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 tamam düzeldi en son versiyonu yükledim de bu kadar mı rezillik olur :D yabancı bi server'a girdim amanın... Random hero ki eğer seçmeli olsaydı dynamicin dediği gibi stealth assa alcaktm ama acayip bi summoner cinsi bişi geldi oynayamadım tabi. Aman tanrım böyle mi reziilik olur :-) hani millet çıkmayın der ya oyun bitene kadar. Öyle bir duruma geldim ki adamlar bana "çıkarmısın" dedi auhfuahdfh ben bi DotA oynamam kardeş, DT'ye devam[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar