Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antika kaldıkta aydınlanmak lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu DOTA vs. çok duydum ama olay ne pek çözemedim. Alışmışız eski versiyon indir mapleri kafede lan'dan oynada, DOTA 'ya adım atmak istiyorum nassı edebilecem? ve vat is det DOTA?

Normal map 4vs4 gibi yoksa sadece hero mu? Hero hep sabitmi kalıyor yoksa normal mi?
Mesaj tarihi:
sende map olmadıgı icin direk atıorlar mapleri yuklersen atmazlar www.dotaallstars.com gibi bişidi :D[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım
Mesaj tarihi:
dosya ismi farklıdır belki..isimlere dikkat et.. mesela:
dota allstars 5.84c.w3x ve dota allstars 5.84c_v2.w3x
ikiside aynı.. isim farklı ondan tekrar çekiyo..
yada dotanın değişik versiyonları yok sende..
waxi ye girer sen mesaj at ben açar sana çektirirm mapi. nick hedon.[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla.
Mesaj tarihi:
tamam düzeldi en son versiyonu yükledim de bu kadar mı rezillik olur :D yabancı bi server'a girdim amanın... Random hero ki eğer seçmeli olsaydı dynamicin dediği gibi stealth assa alcaktm ama acayip bi summoner cinsi bişi geldi oynayamadım tabi. Aman tanrım böyle mi reziilik olur :-) hani millet çıkmayın der ya oyun bitene kadar. Öyle bir duruma geldim ki adamlar bana "çıkarmısın" dedi auhfuahdfh ben bi DotA oynamam kardeş, DT'ye devam[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
  • Yeni Oluştur...