nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Benim matematik kötü ondan mı olmuyo?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 türevine bkcan deişim ya türev o bakımdan...gerçi limit sağdan soldan ortadan arkadan eşit olmuyosa türeve bakılmıyo..biz onlara cins diyoruz ve biyolojiye yönlendiriorm seni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ledzeppelin burdakileri okuyup yavaş yavaş bu işi halletmen gerektiğini öğrenmiş olman gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 abi ben yanlışlıkla integraini alıyorum heralde olasılık fazla çıkıyor ama sonuş hüsran oluyor. bu arada ema apla'dan yeni sayıyı bekliyoruz tabiki. bunları yaptık yeni yöntemler gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 off duende bana kalsa öyle yapacaktım, Yato zorladı. En azından cesurca rezil oldum :D Yeto gidip "Ege senii seviyooo" mu deseydi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 orjinal olaydın biraz güzel olurdu. "adın ne?" sorusu gayet bilinen bir soru. "adınız ne diye sormak isterdim ama siz doğunca bu kadar güzel bir bebeğe ad bile koyamamıştır bence anneniz babanız. onlar koyamamışsa ben koyayım." deseydin tokat yerdin. iyi ki dememişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Yahu nasıl diyeyim. Ben çok güzel konuşacaktım da yanına yaklaşınca herşey uçtu kafamdan, dizlerim bi titredi böyle midem bulandı falan. :D zaten domates oldum işte ağzımdan bi anda o çıktı. Kız bana döndü, bişey düşünemeden söyledim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 yürümeye devam edeceksin o anda. sanki bir şey dememiş gibi. enfes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar