Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

özellikle yaratılmış bir insan mıyım acaba?

duende

Öne çıkan mesajlar

herhangi bi spora kabiliyetim yok, müzik kualğım yok, ritm duygum yok, resime, çizime kabiliyetim yok, matematiğe yada sayısal şeylere uygun bi beynim yok, yakışıklı yada zeki değilim...
Herkesin bi kabiliyeti vardır tamamen yalan benim yok özel yaratılmış bi insan olmalıyım ben...[signature][hline]kanitlayabilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

Punkstar birincisi olmuşsun, daha ne... ;) Bunlar önemli değil o kadar. Sen iyi bi insansan bu diğer herşeyden daha önemli bence. Dünyada az sayıda iyi insan var ve çok sayıda yeteneklilerden olacağıma az sayılarda iyilerden olurum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

iyi bi insanım diyebilirim(bakın cokta alçak gönüllüyüm) ama gercekten iyi birisiyim ama ben kabiliyet istiyorum ama eğer insanın ya kabiliyeti varsa yada iyiyse (tam anlatamadım ya iyi olcak ya kabiliyetli) kabiliyetli insanlar kötümü oluyolar?..[signature][hline]kanitlayabilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 19 Ekim 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
Punkstar birincisi olmuşsun, daha ne... ;) Bunlar önemli değil o kadar. Sen iyi bi insansan bu diğer herşeyden daha önemli bence. Dünyada az sayıda iyi insan var ve çok sayıda yeteneklilerden olacağıma az sayılarda iyilerden olurum.
[signature][hline] Loves are masturbating now..
Sosyal ağlarda paylaş

hepsi kendi elinde.. bilgisayar başında orurulan vakitleri televizyon izlerkenki vakitleri fazladan uyuduğun vakitleri ucuza bulduğun bi klasik gitar ve bi kaç basit tabla kendini geliştirerek şenlendirebilirsin.. bazı şeyler yetenekten çok reklemını yapmaya bakar... kendi yeteneklerini yüceltmeye bak.. herkes öyle yapmıyomu[signature][hline]~o O
COMFORTABLY NUMB
Sosyal ağlarda paylaş

said:
duende, 19 Ekim 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
gitar calıyorum bahsettiğin gibi dandik klasik gitarla ama calıyorum sadece oyle gelcek gormuyorum kendimde cunku dogru durust bi müzik kulağım bile yok

sana bi yetenek bulalım .. 3 tane limon sert domates gibi nesne bul 3 ünü elinde çevirmeye çalış en sonunda başarılı olucaksın herkesin yapamıyacağı bişii mesela bu...
ayrıca gitar tutmayı bilmek bile başlı başına bi özellik çoğu incan için gitar tel bağlı işlenmiş keresteden başka bişey değil.. değerini bil elindekilerin..[signature][hline]~o O
COMFORTABLY NUMB
Sosyal ağlarda paylaş

belkide sen karanlık sanatlara karşı yeteneklisin bi kaç karanlık büyü yapmayı dene :-)

bencede mutlaka vardır bi yetenegin sadece deneme yanılma ile kas biraz bulucaksındır.

2 kitap yazdım ve yazma yetenegimin olmadıgına karar verdim sonra bilgisayarla tanısınca anladım ki :)[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...