duende Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 herhangi bi spora kabiliyetim yok, müzik kualğım yok, ritm duygum yok, resime, çizime kabiliyetim yok, matematiğe yada sayısal şeylere uygun bi beynim yok, yakışıklı yada zeki değilim... Herkesin bi kabiliyeti vardır tamamen yalan benim yok özel yaratılmış bi insan olmalıyım ben...[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 wardır mutlaka... ii arastır kendını[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Pukstar birincisi olmuşsun işte daha ne istiyorsun ki?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Punkstar birincisi olmuşsun, daha ne... ;) Bunlar önemli değil o kadar. Sen iyi bi insansan bu diğer herşeyden daha önemli bence. Dünyada az sayıda iyi insan var ve çok sayıda yeteneklilerden olacağıma az sayılarda iyilerden olurum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 herhangi bi sporda kabiliyetin vardır araştır.Bende 12 li yaşlarda keşfettim basket yeteneğimi.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sosyal beyin yazmamışsın bi şeyler yazmayı dene[signature][hline]Iistesem de bırakamıyorum.. ne yapayım elimde değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 iyi bi insanım diyebilirim(bakın cokta alçak gönüllüyüm) ama gercekten iyi birisiyim ama ben kabiliyet istiyorum ama eğer insanın ya kabiliyeti varsa yada iyiyse (tam anlatamadım ya iyi olcak ya kabiliyetli) kabiliyetli insanlar kötümü oluyolar?..[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: nileppezdel, 19 Ekim 2005 21:02 tarihinde demiş ki: Punkstar birincisi olmuşsun, daha ne... ;) Bunlar önemli değil o kadar. Sen iyi bi insansan bu diğer herşeyden daha önemli bence. Dünyada az sayıda iyi insan var ve çok sayıda yeteneklilerden olacağıma az sayılarda iyilerden olurum. [signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 o kabiliyetten öte o moda girebildiğim zaman üzgün bezgin yada bıkkın olduğum zamanlarda yazabiliyorum bişeyler...[signature][hline]kanitlayabilirim... [Bu mesaj duende tarafından 19 Ekim 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 kanıtlayabilir misin?[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Kabiliyetli ve iyi de olunur tabi ki ama kabiliyetten daha önemli şeyler var diyorum, takma bunları kafana[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 içerde var yazılarım ama odamda gidip alıp buraya gelip yazmak of of uzun iş aamm onlarda güzel fln deilller[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 şaka yaptım zaten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hepsi kendi elinde.. bilgisayar başında orurulan vakitleri televizyon izlerkenki vakitleri fazladan uyuduğun vakitleri ucuza bulduğun bi klasik gitar ve bi kaç basit tabla kendini geliştirerek şenlendirebilirsin.. bazı şeyler yetenekten çok reklemını yapmaya bakar... kendi yeteneklerini yüceltmeye bak.. herkes öyle yapmıyomu[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 gitar calıyorum bahsettiğin gibi dandik klasik gitarla ama calıyorum sadece oyle gelcek gormuyorum kendimde cunku dogru durust bi müzik kulağım bile yok[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 valla topiğe attığın paragrafı anlam olarak tersten yazmaya çalış..sonunda aa ben neymişim filan olursun...[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Geyik Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Müzik kulağı geliştirilebilir, ayrıca ses var mı? Şarkı söylersin belki...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 illa kı bısey yapcam dıe zorlama kendını,mutlaka bısey yapmayı cok ısteyeceksın we bu senın yeteneğın olarak ortaya cıkacak kasma kendını....[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yok sesim oyle boyle kotu değil[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Kendine göre yoktur ama vardır göremiyorsundur veya yetenekli olmak sadece bu saydıklarını yapabilmek değil ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: duende, 19 Ekim 2005 21:23 tarihinde demiş ki: gitar calıyorum bahsettiğin gibi dandik klasik gitarla ama calıyorum sadece oyle gelcek gormuyorum kendimde cunku dogru durust bi müzik kulağım bile yok sana bi yetenek bulalım .. 3 tane limon sert domates gibi nesne bul 3 ünü elinde çevirmeye çalış en sonunda başarılı olucaksın herkesin yapamıyacağı bişii mesela bu... ayrıca gitar tutmayı bilmek bile başlı başına bi özellik çoğu incan için gitar tel bağlı işlenmiş keresteden başka bişey değil.. değerini bil elindekilerin..[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: duende, 19 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: yok sesim oyle boyle kotu değil grup kur, solist ol ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 belki herşeye az çok yeteneğin vardır o yüzden hangi yeteneğini geliştirmek kullanmak istediğini seçemiyorsundur.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 belkide sen karanlık sanatlara karşı yeteneklisin bi kaç karanlık büyü yapmayı dene :-) bencede mutlaka vardır bi yetenegin sadece deneme yanılma ile kas biraz bulucaksındır. 2 kitap yazdım ve yazma yetenegimin olmadıgına karar verdim sonra bilgisayarla tanısınca anladım ki :)[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bbelki poloya yada ne bilym paraşüte fln vardır ama bana cok uzak bişeye kabiliyetim olduguna eminim[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar