Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Adam İnsan Mı?

Whiskey

Öne çıkan mesajlar

Dostum bu bi zevk meselesi
Arnold un unutulmaz lafı vardır
yaptığım idmandan sonra dinlenirken kaslarımın
ölçü aldığını hissetmek bana orgasm dan daha büyük keyif veriyo bu mantalitede bu adamların hepsi
adam güçlü olmayı kendi camiasında bir numara olmayı hedefliyo bu onun seçimi bi nevi liderlik hırsı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
daverc, 22 Ekim 2005 03:08 tarihinde demiş ki:
Ronnie 8 kere Mr Olympia oldu devamda edicek gibi :) Yanliz bu fotosu Bulk halde ve kötü cidden, definisyon sonrasi bir resmini görmenizi tavsiye ederim

ilk bakışta hayvanlığı göze çarpsın istedim estetik için koymadım yani herkes dumur olsun diye
ayrıca ronnie ye ölene kadar yakışır liderlik:)
Sosyal ağlarda paylaş

aßi iLk Fotoda tmm adam kasm$ yapm$..
Ama hemen üstümdeki fotolar Fake gißi :) $i$mi$ adam resmen :D[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!

ße GangSta !!
Sosyal ağlarda paylaş

-Usta... benim kompresör nerde yahu... Usta, USSTAAAAA!!!!

Üstteki fotolardaki tamirci tulumu mesleğine duyduğu engin saygıdan dolayı... O gün kompresörün üzerine oturmasaydı şimdi şişme adam olmayacak, başarıdan başarıya koşmayacak ve dasaaa ya iğrenç bir geyik malzemesi olmayacaktı.. Kompresörün sahibini merak ediyorsanız, o bize uzak biri değil, içimizden biri.. İzzet Altınmeşe![signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lancelotdulac, 22 Ekim 2005 02:18 tarihinde demiş ki:
Sende altına girme, üstünden mücadele et :)

yok ben şuanki cinsel tercihimle mutluyum eyvallah

Cinsel tercihini sormamıştım zaten.Lafı doğru yerden algılayalım.

cinsel tercihimi doğru idrak etseydin Sende altına girme, üstünden mücadele et yazmazdın heralde bundan önceki mesajımdan dolayı bunu yazdın ok ama o bi mesajlık geyikti uzatmanın da bi anlamı yoktu sanırım

[Bu mesaj Viskhii tarafından 22 Ekim 2005 03:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Son resimdeki eleman fake deil lakin kaslari fake tir, asiri synthol ile öyle olmustur fakat o biceps e ragmen 20kg lik dumble la curl yapmanin cok zorladigini soylemistir. Beyaz elemandan bahsediyorum.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 22 Ekim 2005 02:27 tarihinde demiş ki:
14 15 yıl ne için emek veriy baksana bi.. beni dövmekten başka hiç bişleye yaramıyo ki adam

yaramamı;bundan guzel ego tatmını varmı bea[signature][hline]Supreme
----------
n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki:
Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz.
Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe
Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...