Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cindrella Man

NuKe

Öne çıkan mesajlar

Raki maki hikaye bu filmin yanında, halt etmiş.

[spo1=Lasky]Lasky maçında yerdeki ağızlığı alış sahnesi son yıllarda izlediğim en karizma sahnelerden biriydi.[/spo]

Ya bu Russell, ne harika oynuyor![signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Sosyal ağlarda paylaş

resmen oscar alması için yapılmış bir film. Russel crowe un ringdeki garip sırıtması süper. Hele yanındaki menejeri tam bomba adama 90% yardımcı erkek oyuncu dalında oscar verirler.

bu arada ufak bir araştırmadan sonra tek sinirime bozan olay son maçta dövüştüğü adamın resmen canavar gibi gösterilmesiydi. oysaki adam gerçekte ringde adam öldürdükten sonra üzüntüsünden boksu bırakmış.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

@jaan, tipik holivud mantığı. Aynı şeyi Midnight Express'te de Türkler için yapmışlardı mesela. İyinin karşısındakini mümkün olduğunca kötü göster ki, iyinin etkisi artsın.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.

[Bu mesaj elektrot tarafından 26 Eylül 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eger oleyse dier boksor e gercekten cok buyuk haksızlık yapılmıs..filmi izleyen adama canavar diyo cunku..sırf film daha gaz olsun vs diye ölmüs gitmis bi adamın adını lekeme isini anca amerikalılar yapar heralde..

russel gercekten cok ii oynamıs hakkını vermis rolunun su dakika ya kadar guzel dedigim film e yukardaki olayı ogrendikten sora 10 uzerinden -10 verdim :)
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=max]
said:
Baer frittered away the title to James J. Braddock in his first defense. He fought with an injured right hand, and his half-hearted, joking effort lost him the fifteen-round decision. He had been champion for a year.

Baer'in maçta eli sakatmış, bundan filmde bahsedilmiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
http://www.ibhof.com/baer.htm[/spo][signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
Sosyal ağlarda paylaş

dün beyoğlu afm de izledim. yani herşeyden önce beyoğlunun göbeğinde bu kadar rahatsız koltukları olan bir salon yaptığı için afkmyi kutluyorum.. 85 şekle girdki rahat oturmak için yinede olmadı ...

filmin ilk 15 dakikası çok ağır ama gelişim ve sonu hakaten süper.. crowe yine döktürmüş , renee ye bridget jonestan beri gıcık olduğum için sevemedim kadını , o röle daha çok uyabilicek birisini bulabilirlermiş..

film güzel , herkes izlemeli. zorluklarla karşılaşmadıkça zayıf yönlerimizi güçlendiremiyeceğimizi gösteriyor...

[spo1=izlemeden tıklamayın]sol elini güçlendirmesi[/spo][signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
said:
KireiMerodii, 27 Eylül 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
Hajime No Ippo'yu aratmazsa gitmek lazım.. ;-)

valla aratmadi bence..hajime kadar iyiydi dovus sahneleri.
son dovus zaten , hajimedeki simdi adi aklima gelmeyen adamla(kolu uzun olan,jablari kuvvetli,ippoonunkardesine hasta oldugu) ipponun kapismasinin birebir aynisi olmus

[Bu mesaj GEd tarafından 20 Ekim 2005 06:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

walla cok ii film yaw uzun zmndır bole guzel bi film izlememistim cok taktir ettim[signature][hline]sana boynumuzu egeriz sanma hakkımızı gelir alırız zorla gosterecek yuzunuz yok ruyanda gorsen inanma
bide bu adam cok psyco[spo1=psyco][/spo]

[Bu mesaj lololo tarafından 20 Ekim 2005 11:24 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...