HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 üşenmeden okudum.. chem sana tavsiye..benım gibi galesiz ol..hayatı tınlama bak böle daha güzel olacak..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corwin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 elektronik saati bırak ozmn normal saat al sdfd ben de arada osuruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bide gerzek ışıklara ve dağınık yersiz nesnelere gıcıgım.Dersteyım mısal yerde 1 yuvarlak kagıt parcası var onu hemen alır goremecegım bı yere atarım.Film izlerken hoparlorun ve monıtorun standby ışıgının onune engel koyarım.Sinema da exit yazısına sınır olur dıkkatım bı kaydımı ona ızleyemme fılmı[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar