solo_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 oh geri geldim sonunda. arkadaslar trompet ler kacadir? yetenek seviyesi orta duzeyde ve daha once sadece flut calmis biri icin calmasini ogrenmek zor mudur?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 eğer blok flüt çalmışan o sayılmaz ayrıca trompet ile flütün tek ortak noktası üflemeyle çalışmaları. buraya bak bi[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ben gerekli bilgiyi verebilirim sanırım bir trompetçi olarak... Şimdi 1. olarak Trompetten ses çıkarmak zordur... Trompet çalabilmek için iyi bir diafram a sahip olman gerekir.. Trompet ağızlıgı ile pianodan verilen notaları çıkarabilmen gerekir..(Trompete üflemiyorsun sadece ağızlıgı ile çıkarman gerek...) Diafram geliştirmek zor iştir...(Yatar pozisyonda köpeksoluması,uzun nefes tutma,çok uzun nefesler alıp verme,) Fiyatları yahama alıcak isen.... Benim şuan sattıgım bir yamaha var... 300$ diğerleride bu fiyatlarda gidiyor yani... Dipnot: Kolay gelsin..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. [Bu mesaj RedallHoor tarafından 19 Ekim 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir]
solo_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hocam diyorsun ki bu is kek degil cok calisman gerekli?
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Evet aynen diyorum... Yani öyle çokta zor bir iş değil ama... Benim hocamın bi kafamı kırmadıgı kaldı 1 yılda öğrendim sol üflerken dilimin hangi pozisyonda olucağını zor iş yani..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Korax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Oyüzden konservatuvarda seneleri çürütmüyoruz :D Yinede bi konservatuvar seviyesi kadar öğrenecek olmasada alıp başlayabilirsin.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Öne çıkan mesajlar