Pearl Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Benim undead charım war ama ben raptor binekleri seviyorum be nasıl reputation point kasıcağımı,neler yapmam gerektiğini bilmiyorum.Mümkünse biri bana söyleyebilirmi.{Ogrimmar daki cloth questlerini yaptım}[signature][hline]Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Org daki cloth vendoruna runecloth donate etmeye devam et, stack başına 50 rep alıcaksın, ben de kasıyorum henüz revered oldum eheh black raptor alabilecekmiyiz bakalım.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Benim level 33 olduğu için heralde runecloth istemiyo.Level 40 ta raptor almak istiyorum acaba level kaçta runecloth götürücem?[signature][hline]Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 lvl 40 da raptor alman biraz zor eheh, 60 olunca uraşırsın onla şimdi normal lvl 40 mountunı al da.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 oyle kolay is deil o sen once al kendi irkinin mountunu epic icin kasarsin:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 40 ta alinmaz o mount kasma bosuna 60 olunca kasarsın runeclothlarda 50den sonra gormeye baslarsın zaten[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hmm saolun o zmn artık epic te alıcaz raptor u...[signature][hline]Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Abi sen napcan raptoru yaf ben de troll um ama undead lerin o warhorse larından almak istiom super karizma bişi bence :D en iğrenci kodo[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 60 tane rune 50 rep verio rewered için bile 12000 mi ne istio sen düşün baya kasman lasım[signature][hline]HARD tauren shammy bl Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bakalım yada en kısa zamanda bg fln çıkmayıp rank 11 kasmak o zmn veriyolar ya binek :P[signature][hline]Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Rank 11 olana kadar alirsin zate 1 kac tane epic horse :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Aslında zor değil 1 ay boyunca günde 60-70 kere av ye girsen her girdiğinde 500 kill fln alıyosun hem unstoppable force da alırsın :P[signature][hline]Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Haftada sadece 1 rank atliyabiliodum bildigim kadariyla...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yok ne kadar kill alırsan o kadar atlarsın öyle olması lazım mesela 1k kill warken 5k kille çıkardın 2 rank war arada 2 rank atlıyosun çarşamba sabahı[signature][hline]Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 kille degil honor pointle alakali. alteracta honor kasilmaz. arathi basin ve warsongda kasilir.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 60 değil, 20 Runecloth = 50 Rep.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ilk verişte 60 sonrası 20:)[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Pearl, 20 Ekim 2005 21:09 tarihinde demiş ki: Aslında zor değil 1 ay boyunca günde 60-70 kere av ye girsen her girdiğinde 500 kill fln alıyosun hem unstoppable force da alırsın :P omgftw günde 24 saatten ve 60 oyundan saatte 2.5 oyuna yani 24 dakikada bir av ye denk gelir zaten 24 dakikada 1 av bitiren ve bunda 500 600 kill alan bir kişilik bilmiyorum ama ragnarosu onyxia ile party e alsan avye soksan belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: xarion, 21 Ekim 2005 01:30 tarihinde demiş ki: omgftw günde 24 saatten ve 60 oyundan saatte 2.5 oyuna yani 24 dakikada bir av ye denk gelir zaten 24 dakikada 1 av bitiren ve bunda 500 600 kill alan bir kişilik bilmiyorum ama ragnarosu onyxia ile party e alsan avye soksan belki lol[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kator Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Arkadaşlar sormak istediğim rank ile honorable kill arasındaki ilişki doğrusalmı?. bazı arkadaşlarımla aynı honorable kill olmama rağmen o benden daha yüksek rank olabiliyor. Bide rank lar ratio ya bağlı. bu oran nereden çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 honor point denildigi uzere onur puani yani kazanılan honour un derecesi *rakamlar uydurmadır*: yani lvl 60 bir karakter lvl 60 bir private kestiginde 50 hp alır lvl 40 bir karakter lvl 40 kestiginde 40hp fln alıo sanırım 1.8 ile sistem biraz değişti ama bunun dışında birde rank kesme olayı war yani lvl 60 adam lvl 60 field marshal i kesse (oha :D) alıcağı hp privateyi kestiginden alıcağından fazla yani kısaca blizzarda sıralamayı hp ye gore yaptigi icin bol adam kesmek değil işe yarayan adamı kesmek çok daha mühim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: scorch, 21 Ekim 2005 16:37 tarihinde demiş ki: bol adam kesmek değil işe yarayan adamı kesmek çok daha mühim :) dediğin doğru. mesela bizim serverda grand marshall ı kesmek için parti kuruyolar. sırayla kesiyolar. zavallı adam contested territory lere adımını atamaz oldu yahu yaziktir günahtir. :) /1 LFG Grand Marshall /1 any1 seen garned marsh? :P not:bu mesajın içeriğinde bolca hiciv vardır. atlamayınız.[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. ---------------- CusTodeM demiş ki: o site degil uzayda bir bosluk o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Valla 3k civari kill im var stone guard olcam adamalr goruyorum 6 k ile benle ayni rutbedeler ama full ab kastim genelde kazandim vs... Hele dun ally team vardi karsimizda rank 10 ustu 5 6 adam vardi deli cp aldim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 60'a kadar pek kill kasmadıysan dorudur. O adamlarda level 29'larda kesmişlerdir hk ları o yüzden fazladır o kadar.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 60 a kadar 3 kere wsg 2 kere felende ab yapmisligim vardi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar