Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reputation Points...

Pearl

Öne çıkan mesajlar

Benim undead charım war ama ben raptor binekleri seviyorum be nasıl reputation point kasıcağımı,neler yapmam gerektiğini bilmiyorum.Mümkünse biri bana söyleyebilirmi.{Ogrimmar daki cloth questlerini yaptım}[signature][hline]Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering...
Sosyal ağlarda paylaş

yok ne kadar kill alırsan o kadar atlarsın öyle olması lazım mesela 1k kill warken 5k kille çıkardın 2 rank war arada 2 rank atlıyosun çarşamba sabahı[signature][hline]Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pearl, 20 Ekim 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
Aslında zor değil 1 ay boyunca günde 60-70 kere av ye girsen her girdiğinde 500 kill fln alıyosun hem unstoppable force da alırsın :P

omgftw günde 24 saatten ve 60 oyundan saatte 2.5 oyuna yani 24 dakikada bir av ye denk gelir zaten 24 dakikada 1 av bitiren ve bunda 500 600 kill alan bir kişilik bilmiyorum ama ragnarosu onyxia ile party e alsan avye soksan belki
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xarion, 21 Ekim 2005 01:30 tarihinde demiş ki:
omgftw günde 24 saatten ve 60 oyundan saatte 2.5 oyuna yani 24 dakikada bir av ye denk gelir zaten 24 dakikada 1 av bitiren ve bunda 500 600 kill alan bir kişilik bilmiyorum ama ragnarosu onyxia ile party e alsan avye soksan belki
lol[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL
Sosyal ağlarda paylaş

honor point denildigi uzere onur puani yani kazanılan honour un derecesi
*rakamlar uydurmadır*:
yani lvl 60 bir karakter lvl 60 bir private kestiginde 50 hp alır
lvl 40 bir karakter lvl 40 kestiginde 40hp fln alıo sanırım 1.8 ile sistem biraz değişti ama

bunun dışında birde rank kesme olayı war yani
lvl 60 adam lvl 60 field marshal i kesse (oha :D) alıcağı hp privateyi kestiginden alıcağından fazla yani kısaca blizzarda sıralamayı hp ye gore yaptigi icin

bol adam kesmek değil işe yarayan adamı kesmek çok daha mühim :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
scorch, 21 Ekim 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
bol adam kesmek değil işe yarayan adamı kesmek çok daha mühim :)

dediğin doğru.

mesela bizim serverda grand marshall ı kesmek için parti kuruyolar. sırayla kesiyolar. zavallı adam contested territory lere adımını atamaz oldu yahu yaziktir günahtir. :)

/1 LFG Grand Marshall
/1 any1 seen garned marsh? :P

not:bu mesajın içeriğinde bolca hiciv vardır. atlamayınız.[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't.

----------------
CusTodeM demiş ki: o site degil uzayda bir bosluk o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...