Smoke Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Milan-Juventus maçında Kaka kazayla Buffon'u sakatlar, Silvio Berlusconi de bu durumdan dolayı özür diler ve Abbiati'yi bedelsiz olarak Juventus'a kiralar. Abbiati şuanda Juventus kalesinde harikalar yaratıyor. Benim uzun zamandır gördüğüm en güzel Fairplay örneği budur. Aynısının Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında olmasının "normal" karşılanacağı bir ülke futbolu diliyorum. Not: bu olay Ağustos ayında oldu ancak buraya kimse yazmamış, sadece pisliklerin değil futbolda güzel şeylerin de unutulmaması için iki ay sonra da olsa yazmak istedim.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Milan'in da isine geldi aslinda. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Takımlar arasında bu derece bir Kin warken yalan olur o[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ben Juventus'luyum ve iki takım arasındaki bu dostça ve centilmence rekabetten çok hoşlanıyorum. Keşke Türkiye'de de böyle olsa.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Chimenti daha iyi heuhe[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: -Wissy, 18 Ekim 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Milan'in da isine geldi aslinda. =] $aka maka çıkardılar arada :) Fair play ruhu suxx :P[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bu arada Buffon ne zaman iyileşecek tam olarak?[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 milan-juve maçında bilerek gol yerse :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 buffon kaka ile çarpışmıştı galiba öle mi?[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 pardon direk dalış yaptım en üstte yazıormuş:D[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 çok harika goller yedi abbiati tebrik etmek lazım rofl.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bence politik bir manevra zekice tabiki:P[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 turkiyede gorebilirmiyiz boyle bi olayi? :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 sanırım sadece bu takım başka bir takımın kalecisini kalesine koyar aklım almadı şike dönmez mi şimdi? neresi fair play milan bariz çakal ?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Tebrikler Milan'a gercektende mukemmel bır faır play dersı vermısler.Aynı durum Fb-Gs macında olsa fenerlı bır oyuncu galatasaraylı kalecıyı sakatlasa aziz rüstü yü verırmı acaba :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn [Bu mesaj Odim tarafından 20 Ekim 2005 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Odim tarafından 20 Ekim 2005 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 aziz rüştüyü verirde, rüştü ölsede galatasaray da oynamaz. Gs forması giymektense gider bi amatör lig takımında oynar.. :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: zydar, 20 Ekim 2005 14:57 tarihinde demiş ki: aziz rüştüyü verirde, rüştü ölsede galatasaray da oynamaz. Gs forması giymektense gider bi amatör lig takımında oynar.. :-) Aynısını Baliç de demişti zamanında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 baliç de revivoda dönek bırakın onları siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
menemenci Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 tomas da dönek oluo o zaman[signature][hline]iki ön libero çıktı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Dönek değil prof. ... Elin Hırvat'ı bakar mı FB,GS rekabetine hangisiyle uzlaşıyorsa onda oynar 2sindede çatır çatır oynadı oynuyor...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Baliç bana kefen giydirseler GS forması giymem demişti..Tomas'ın öyle bir sözü olduğunu hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: zydar, 20 Ekim 2005 14:57 tarihinde demiş ki: aziz rüştüyü verirde, rüştü ölsede galatasaray da oynamaz. Gs forması giymektense gider bi amatör lig takımında oynar.. :-) Öle bişi olsa biz de ölürüz Rüştü k3nk gel bize pls diye[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myers Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 segende aynı dallamalıkları yaptı zamanında. bu arada fair play dediniz de özhan canaydın geldi aklıma o diyo ya sürekli fee pile fee pile[signature][hline]Biz buna halk arasında Genk dioruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 sergen zaten tartısılmaz adam 18 takımda forma giydi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Othranx, 21 Ekim 2005 23:36 tarihinde demiş ki: sergen zaten tartısılmaz adam 18 takımda forma giydi:P Beşiktaş Istanbulspor Siirt Jetpa Fenerbahçe Galatasaray Trabzonspor Beşiktaş Benim hatırladığım sıralama buydu[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar