Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 wallahi klasik müzikten sora buna sardım aslında sarmak da deil 2 yaşımdan beri annem babam ile o fasıl senın bu fasıl benim geziorrz :) rakı ile kardeşliğimde o yaşlarda başlamıştır nese bu başka konu .. Warmı seveniniz warsa bi site vericem :)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard..
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 çok severim ve çok sevinirim bi site verirsen şöyle bolca mp3lü :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 zeki müren kicks ass kısaca zeki müren süperdir [signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... [Bu mesaj Lopeth tarafından 23 Ağustos 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 deli süfer cap canlı bomba gibi süfer remixler falan şaka bi yana harbiden çok güzel şeyler war alayı orda şarklar bölümünd[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard..
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 çok saolasın, nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum ama yıllardır aradığım şarkılar var burda . çok bahtiyar oldum efendim.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ah bu şarkıların gözü kör olsun...[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Agirlikli olarak melodic death/black dinlemekle beraber, kulagima güzel gleen her seyi dinlerim, basinda da TSM geliyor. Bunda annemin TRT de ses sanatcisi olmasinin etkisi de yok degl tabi : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 rakı peynir kavun la başka şarki dinlenmediği için kendisi fazlasi ile sevdiğimiz , yeterli seviyeye gelindiğinde eşlik ettiğimiz , sozlerinin gerçek anlamini yüksek promil oranı ile daha net anladiğimiz güzide müzik türü...[signature][hline]*Ben Kimim ??? *The Voice of RELAXOLOGY *Anime listem için PM atın , görüşelim...
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bencede türkçede adam gibi tek kalan bu war bunuda bozamazlar zaten TDK olduktan sora :) her gece annemle ewde fasıl çeviriyoruz ... kimseeye etmem şikayet.. :)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard..
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Fransua, 23 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki: 2 yaşımdan beri... rakı ile kardeşliğimde o yaşlarda başlamıştır ... Lol güzel olmuş :) Bende tam sanatkolik.com u vericektim arkadaş önce davranmış[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bende sewerim tsm yi insan hüzünlü olunca içkiyle birlikte iyi gider[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Link icin gercekten saol nasil sevindim anlatamam *!Bu aksam butun meyhanelerini dolaaaastiiim istanbulun *[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular.
irin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Fransua, 23 Ağustos 2005 08:09 tarihinde demiş ki: bencede türkçede adam gibi tek kalan bu war bunuda bozamazlar zaten TDK olduktan sora :) her gece annemle ewde fasıl çeviriyoruz ... kimseeye etmem şikayet.. :) evet haklısın valla,turkuleri bile ne hale getiriolar..ama tsm de sorunları var.eserler korunuo ama uretim azalıo..beste cıkmıo[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 beste çıkmaz tabi eski bestekarlar kaldımı abi güftesi ayrı bestesi ayrı bi sanat eseridir onların[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard..
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 walla tsm gibisi yok insan dertli oldumu koy bi zeki müren gir bunalima... üstüne tanımam başka müzik[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 arkadaslar warmı elinde başka site olan ?![signature][hline][b]cats rulz =) bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Öne çıkan mesajlar