Michael_Dark Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Tamam imzayı ilk fırsatta halledecem Avatar işi olsa çok sevinecem Şu avatarı çok seviyorum http://members.lycos.co.uk/wrangler1/images/avatars/gallery/1/decks.gif Hoş kalın boş kalmayın[hline] Yaz günlerinde bir ejderha alevi kayardı saçlarından / Gözlerindeki ışık yüreğime yansırdı geceyarısı uykusuzluğumda Gölgen çıkmazdı rüyalarımdan sabaha karşı uyuya kaldığımda / Ve sen hayâllerimdeki çiçektin, kırmızı "gül"dün Anlattığımda bana pembe dudaklarınla güldün / Sen gülmedin aslında Yüreğime dikenini sürdün Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 oke en kısa zamanda bu avatarı görecekin bi sn hemen telefon açıyorum halledeceğiz ! bi sn[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates[Bu mesaj kermit_frog tarafından 31 July 2003 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Michael_Dark Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Tam chat yapar olduk En iyisi ICQ verem Aslında şu an online değilim.Her zaman da olmam ama olsun 73939602 - Not InLOVE Kalın sağlıcakla Sallanın salıncakla[hline] Yaz günlerinde bir ejderha alevi kayardı saçlarından / Gözlerindeki ışık yüreğime yansırdı geceyarısı uykusuzluğumda Gölgen çıkmazdı rüyalarımdan sabaha karşı uyuya kaldığımda / Ve sen hayâllerimdeki çiçektin, kırmızı bir "gül"dün Anlattığımda bana pembe dudaklarınla güldün / Sen gülmedin aslında Yüreğime dikenini sürdün Alıntıla
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 official açıklama: "forumumuzda normal kullanıcılar için avatar kullanımı yoktur. avatar hakkı sadece görevlilere ve özel durumu olanlara verilmektedir." yani: "kermit, yeni üyemizi kandırma artık." Alıntıla
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: Emaleth, 31 July 2003 12:36 tarihinde demiş ki: saeros'un yaptığı hali çok fazla satır içeriyor. hacim olarak bu kadar kalın imzalara karşıyız bi buralarda! Koskoca şiir, ben napiym? :P[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Alıntıla
Michael_Dark Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: Emaleth, 31 July 2003 12:47 tarihinde demiş ki: official açıklama: "forumumuzda normal kullanıcılar için avatar kullanımı yoktur. avatar hakkı sadece görevlilere ve özel durumu olanlara verilmektedir." yani: "kermit, yeni üyemizi kandırma artık." Canın sağolsun dostum kermit gözüm ne iş?[hline] Yaz günlerinde bir ejderha alevi kayardı saçlarından / Gözlerindeki ışık yüreğime yansırdı geceyarısı uykusuzluğumda Gölgen çıkmazdı rüyalarımdan sabaha karşı uyuya kaldığımda / Ve sen hayâllerimdeki çiçektin, kırmızı bir "gül"dün Anlattığımda bana pembe dudaklarınla güldün / Sen gülmedin aslında Yüreğime dikenini sürdün Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: Emaleth, 31 July 2003 12:47 tarihinde demiş ki: "kermit, yeni üyemizi kandırma artık." çok güldüm ama ya biraz daha devam etseydik :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Alıntıla
Michael_Dark Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: kermit_frog, 31 July 2003 12:50 tarihinde demiş ki: said: Emaleth, 31 July 2003 12:47 tarihinde demiş ki: "kermit, yeni üyemizi kandırma artık." çok güldüm ama ya biraz daha devam etseydik :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates :( Ben şairim dostum Kalbim çok hassas Bir süreliğine hoşçakal[hline] Yaz günlerinde bir ejderha alevi kayardı saçlarından / Gözlerindeki ışık yüreğime yansırdı geceyarısı uykusuzluğumda Gölgen çıkmazdı rüyalarımdan sabaha karşı uyuya kaldığımda / Ve sen hayâllerimdeki çiçektin, kırmızı bir "gül"dün Anlattığımda bana pembe dudaklarınla güldün / Sen gülmedin aslında Yüreğime dikenini sürdün Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 hehe dur be nereye gidiyon şakasına yaptım sen şuraya git şiirlerini görelim biraz oraya ekle bari okuyalım http://www.paticik.com/edebiyat/ oke sen bol bol yaz bizde okuruz şakasına yaptım alınma yane :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.