Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu forum Da NE ola Ki?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tamam imzayı ilk fırsatta halledecem
Şu avatarı çok seviyorum
http://members.lycos.co.uk/wrangler1/images/avatars/gallery/1/decks.gif

Hoş kalın boş kalmayın[hline] Yaz günlerinde bir ejderha alevi kayardı saçlarından / Gözlerindeki ışık yüreğime yansırdı geceyarısı uykusuzluğumda
Gölgen çıkmazdı rüyalarımdan sabaha karşı uyuya kaldığımda / Ve sen hayâllerimdeki çiçektin, kırmızı "gül"dün
Anlattığımda bana pembe dudaklarınla güldün / Sen gülmedin aslında Yüreğime dikenini sürdün
Mesaj tarihi:

oke en kısa zamanda bu avatarı görecekin bi sn hemen telefon açıyorum halledeceğiz !
bi sn[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 31 July 2003 12:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tam chat yapar olduk
En iyisi ICQ verem
Aslında şu an online değilim.Her zaman da olmam ama olsun
73939602 - Not InLOVE

Kalın sağlıcakla Sallanın salıncakla[hline] Yaz günlerinde bir ejderha alevi kayardı saçlarından / Gözlerindeki ışık yüreğime yansırdı geceyarısı uykusuzluğumda
Gölgen çıkmazdı rüyalarımdan sabaha karşı uyuya kaldığımda / Ve sen hayâllerimdeki çiçektin, kırmızı bir "gül"dün
Anlattığımda bana pembe dudaklarınla güldün / Sen gülmedin aslında Yüreğime dikenini sürdün
Mesaj tarihi:
official açıklama:
"forumumuzda normal kullanıcılar için avatar kullanımı yoktur. avatar hakkı sadece görevlilere ve özel durumu olanlara verilmektedir."

yani:
"kermit, yeni üyemizi kandırma artık."
Mesaj tarihi:
said:
Emaleth, 31 July 2003 12:36 tarihinde demiş ki:
saeros'un yaptığı hali çok fazla satır içeriyor.
hacim olarak bu kadar kalın imzalara karşıyız bi buralarda!

Koskoca şiir, ben napiym? :P[hline]ymumcuoglu

Even the smallest person can change the course of the future...
Mesaj tarihi:
said:
Emaleth, 31 July 2003 12:47 tarihinde demiş ki:
official açıklama:
"forumumuzda normal kullanıcılar için avatar kullanımı yoktur. avatar hakkı sadece görevlilere ve özel durumu olanlara verilmektedir."

yani:

Canın sağolsun dostum

kermit gözüm ne iş?[hline] Yaz günlerinde bir ejderha alevi kayardı saçlarından / Gözlerindeki ışık yüreğime yansırdı geceyarısı uykusuzluğumda
Gölgen çıkmazdı rüyalarımdan sabaha karşı uyuya kaldığımda / Ve sen hayâllerimdeki çiçektin, kırmızı bir "gül"dün
Mesaj tarihi:
said:

çok güldüm ama ya biraz daha devam etseydik :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates
Mesaj tarihi:
said:
kermit_frog, 31 July 2003 12:50 tarihinde demiş ki:
said:

çok güldüm ama ya biraz daha devam etseydik :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates

:(

Ben şairim dostum
Kalbim çok hassas

Bir süreliğine hoşçakal[hline] Yaz günlerinde bir ejderha alevi kayardı saçlarından / Gözlerindeki ışık yüreğime yansırdı geceyarısı uykusuzluğumda

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...