theCio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Merhaba ben 2 sene once kayıt olmama ragmen anca fırsat buldum ve sonunda geldım forumlara Tekrar Herkese selamlarrr[hline]Cio Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Tekrar Hoşgeldin... Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim. otomobil,motorsports,modifiye ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. İyi Eğlenceler... [Bu mesaj kermit_frog tarafından 30 July 2003 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Hoşçokuzunzamanöncegelipancamesajattın. (Kermit ben seni kurbağa sanıyodum. Sazan nerden çıktı?)[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ulan imza bile değişmiş olaya bak bu angelfire fazla oldu gibime geldi [Bu mesaj kermit_frog tarafından 30 July 2003 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Eyvallah kermit YArdımın icin[hline]Cio Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Selam Cico.Şaşırdım baya kayıt tarihini görünce.Hey gidi hey moduna geçtim direk ;) [hline]Edit:Harf yanlışı. [hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... [Bu mesaj Saeros tarafından 30 July 2003 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Hoşbayaaaaaauzunzamanöncegelipnasıoluyosabideüstüneşifrenihatırlayıpgelipburdamesajattın. Hoşgeldin Canım Senin için paticik yöresinde höbölö isimli halk oyununu oynayacaz.(melodi olarak Barış Manço -Hal Hal ı hayal edin) Ayağında gümüş pençeee. :tebrikz: İyi mod sevimli yetkili :tebrikz: İyi kalite güzeel hizmet. Servis full 7/24 :tebrikz: Uzaklardan ayacığınıza.. PATİCİK. :tebrikz:[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 :)[hline]Cio Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: Cico, 30 July 2003 21:42 tarihinde demiş ki: Eyvallah kermit YArdımın icin[hline]Cio benim için bi zevk[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ho$geldin tekrar :)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 hoşgeldin[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 merhaba[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım... Metall Ethlos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 yaw benim bi ark var Cico diye omusun yoksa :)[hline]ALI G. MY BITCH Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Sen kımsın Ve nerden tanırsın benı Anacry Onlıne? Ultıma? Cs? Real?[hline]Cio Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 real den artı Uo. :) Shadiman?[hline]ALI G. MY BITCH Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 hangı server[hline]Cio Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 sanane osı?[hline]Cio Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 hmmmsmsmsmsmsmsmsm mhrmhrhm özel mesaj ? icq ?[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Hos geldın Bu arada Cıco cıhangırın cıcosumu?[hline]Cuce iste bildigin cuce Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.