fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 eet msn arrtık paralıymış zaten şu aralara açılmıo deemek ki öle olcak da bu konu hakkında ne düşünüosunuz???
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yalan yalan. kandırmışlar seni. forward mail gelmiştir sana. inanma =) daha önceki konularda da tartışıldı zaten. biraz oku onları :) ya da üşeniyosan şunu diyim : msn paralı olsa, kim kullanır? kimse. büyük ihtimalle herkes icq, yahoo m. a geçer. msn kendi kendini katletmiş olur. Reklamlardan kazanıyor zaten.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya yok benim adresim şimdi açılmıo o yüzden dedim böle bişi var mı ben yeni geldim buraya:)
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Evet hatta su ana kadar diyelim 5 aydir MSN kullaniyorsan, ay basina gecikme payi odeyeceksin 10$ gibi bir sey ay basina... Mesela ben 4 yildir MSN kullaniyorum yaklasik 500$ gecikme payi odeyecem, yoksa mahkemeligim.. Di mi... Not: Bunu da forward mail mis gibi algila yay herkese... ne kadar kek adamlarisiniz[signature][hline]Bal adam...
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Dorsia, 20 Ekim 2005 10:05 tarihinde demiş ki: Evet hatta su ana kadar diyelim 5 aydir MSN kullaniyorsan, ay basina gecikme payi odeyeceksin 10$ gibi bir sey ay basina... Mesela ben 4 yildir MSN kullaniyorum yaklasik 500$ gecikme payi odeyecem, yoksa mahkemeligim.. Di mi... Not: Bunu da forward mail mis gibi algila yay herkese... ne kadar kek adamlarisiniz benim msn açılmıo bende öle bişe dediler dedim bakaım öle bişi var mı ondan dolayı:)
lololo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bence forvard mailleri yayan kişi fr_hoot saten :D[signature][hline]banada lololo yaparsın artık !!!
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: lololo, 20 Ekim 2005 10:15 tarihinde demiş ki: bence forvard mailleri yayan kişi fr_hoot saten :D biliodum birinin beni tanıacaını :)
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 fr_hoot biz patide genel olarak bir ustteki mesaj icin quiote kullanmayiz...[signature][hline]Bal adam...
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Msn ve paralı?? senı kandırmıslar[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 eet haklısın yane bende öle bi attım ortaya :)
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Dorsia, 20 Ekim 2005 10:19 tarihinde demiş ki: fr_hoot biz patide genel olarak bir ustteki mesaj icin quiote kullanmayiz... ok
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ama şu olabilir.Paralı olaraktan özel bir sürüm çıkartılabilir.Ayrıcalıklarla kullanmak isteyen alır :) Güzel olur bence[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 eet bence de güzel olur ama alan olur mu orasının bilmiom:)
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 msn'in o yeşil adamı varya, o maviye dönüşmediyse paralı değil demektir.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ii de işte o nasıl dönmiecek onlar kendiler mi yapıolar öle??
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya sen git bi öl :-) yok öyle bişe ya[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Yok ferhat öyle bi$i.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Mike Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Dorsia, 20 Ekim 2005 10:19 tarihinde demiş ki: fr_hoot biz patide genel olarak bir ustteki mesaj icin quiote kullanmayiz... eet ayrıca quote de kullanmayız.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yok öle bişi yaa inanmayın daa öncede geldi böle mailler bide diolar "önce gelen şakaydı bu seferki gerçek" ahah hadi yaa lol:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
PZero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 paralı değilde msn de cam açınca kota doluyo mu arkadaş doluyo felan filan dedi bende ne alaka oldum varmı bilgisi olan .[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . [b]KaVGaYSa KaVGa DeDiK !! ÖLüMSe öLüM DeDiK !! BeŞiKTaŞıN uĞRuNa Ne CaNLaR FeDa EttiK !! BeŞiKTaŞLı DoğDuK Biz.. BeŞiKTaŞLı öLeCeĞiZ !! ÖmrüMüzün SoNuNa DeK !! HeP SeNi SeVeCeĞiZ !! BEŞİKTAŞ
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 karşı taraf açınca etki ediomuş bnde yeni örendim. ama pek bi etkisi olmaz heralde.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 kulliyeni yalan[signature][hline]Who can explain?
angband Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ne salakça bişi yaaa...yalan ... en az 1232359821349801 tane fwd geldi... paralı yapamazlar....[signature][hline]Follow the Darkness...
Öne çıkan mesajlar