Romario Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sizin için en iyi 5 in flames şarkısını söyleyinnn dinleyenler: 1.Bullet Ride 2.Moonshield 3.Pinball Map 4.Cloud Connected 5.Colony 6(buda bonus olsun).Discover me like emptiness Sadece can sıkıntısan yapılmış bi ankettir :D ama hoş olsun bi kez daha in flames anılsın[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 1. metaphor 2. metaphor 3. metaphor 4. metaphor 5. metaphor[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 clad in shadows clayman[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 behind space colony dead god in me[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Zor seçim bütün sarkılarını dinliyoruz. hımmm 1-Metaphor 2-Trigger 3-Man Made God 4-Embody The Invisible 5-Zombie Inc,suburban me,swim,bullet ride,clayman ...... yok yazamam ben yani.. kapatın konuyu =P =) heh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yani :) ben bunlarda gaz oluyorum MMO oynuyorum die heralde :P[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ayda bir anılmasa olmuyo zaten 1-december flower 2-colony 3-artifacts of black rain 4-graveland 5-dead god in me 6-behind space 7-dead eternity 8-embody the invisible 9-subterranean 10-only for the weak[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 1. the hive 2. episode 666 3. moonshield 4. only for the weak 5. trigger 6. gyroscope 7. december flower 8. dead eternity 9. artifacts of the black rain 10. jotun[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 en iyi 5 in flames sarkısı secmek gruba küfürdür[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 o kadar mı kötü :P metaphor bi tanedir[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 emindim jester'ın bu cevabı vereceğinden, başka grup olsa sayardı lol ben 5 sayarım açıkçası, -jotun -jester's dance -wayfearer -ordinary story -coerced coexistence[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Jester, 17 Ekim 2005 21:42 tarihinde demiş ki: en iyi 5 in flames sarkısı secmek gruba küfürdür off ne ederim varya =P zamanında çok ettiydik kaçtı hevesim artık[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 adamlar semigod etmeyin carpılırsınız walla[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Jester, 17 Ekim 2005 21:42 tarihinde demiş ki: en iyi 5 in flames sarkısı secmek gruba küfürdür bilmiyorum ne dersin ama bu bağnazlık değil de ne? bide tanrı falan...[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 evet in flames konusunda bağnazım kötü in flames şarkısı yoktur hehe[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Her grubun olduğu gibi In Flames'in de çirkin (sanatta iyi veya kötü olmaz, güzel ve çirkin vardır) şarkıları var. Mesela ben Ordinary Story'yi hiç sevmem :).[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... [Bu mesaj pekaziz tarafından 17 Ekim 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 1-december flower 2-jotun 3-artifacts of the black rain 4- embody the invisible 5- zombie inc. 6- jester race 7- goliaths disarm their davids 8-only for the weak 9- behind space 10-man made god[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 17 Ekim 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 1) Only for the weak (böyle şarkı olamaz konuşşam saçmalarım mükemmel) 2)Zombie inc 3)jotun 4)Moonshield 5)Cloud Connected Yanlız ben okadar çok grup dinledim hepsi hikaye 2 grup var bütün şarkıları güzel Blinde Guardian ve In Flames dir...[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 1-jester race 2-episode 666 3-ordinary story 4-only for the weak 5-dawn of a new day 6-[i]trigger [/i][signature][hline]Re-Birth Paticik Kızlar Klübü [Bu mesaj Polly tarafından 17 Ekim 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 1-Ordinary Story 2-System 3-My Sweet Shadow 4-Artifacts of the Black Rain 5-BulletRideeee[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Lopeth, 17 Ekim 2005 19:53 tarihinde demiş ki: 1. metaphor 2. metaphor 3. metaphor 4. metaphor 5. metaphor :)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bazen güzel.[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 1 - Swim 2 - Jotun 3 - Lord Hypnos 4 - Dead God In Me 5 - The Hive[signature][hline]TAKE NO PRISONERS...TAKE NO SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Göründüğü gibi her ilk 5'ini yazan farklı şarkılarla ortaya çıkıyor bu da gurubun her şarkısına nasıl önem verip bir müzik harikası çıkardığının göstergesidir bence desem çok da abartmış olmam sanırım.. Probably the best band in the world t-shirtleri beni bitirmişti InF'in..[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 tabiki yok kötü şarkı gruba hakaret olur ben en ağırlıklı dinlediğiniz veya eheeh aman boşver aslında şöle bi in flames analım die dedim :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar