Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sabit ip

xieon

Öne çıkan mesajlar

e-mule kullanmaya basladim high id icin port port icin sabit ip yapmam lazim :) fakat ayarlari yapinca internet explorer ile birsey yapamiyorum sayfalar acilmiyor ama sanirim download yapilabiliniyor anlamadim bu konuyu aradim forumda ama yine bulamadim biri acikliyabilirmi yada bir adres verebilirmi mumkunse www.portforward.com com olmasin
Sosyal ağlarda paylaş

İp Adresi : Ne kullanıyorsan 10.0.0.4 (misal)
Alt Ağ Merkezi : 255.255.255.0
Varsayılan Ağ geçidi : 10.0.0.2 (modeme hangi ip'den giriyorsan o ip)

Yeğlenen Dns Sunucusu : 212.156.4.6
Diğer Dns Sunucusu : 212.156.4.7

Bu şekilde yaparsan internete girebilirsin sanırım. Sabit ip kullanabilmen için telekoma başvurup sabit ip'ye geçiş yapman lazım.[signature][hline]swift,silent,deadly
mercenary
Sosyal ağlarda paylaş

gatewayden ziyade kaç bilgisayarın bağlanacağını belirtmek için verilir. ki 254 bilgisayar bağlayacaksan niye a sınıfı bir ip aralığı seçersin? c sınıfı seçmek daha caizdir.

Ek: konuyu dağıtmışız :([signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 21 Ekim 2005 12:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@lonely:
10.x.x.x için alt ağ maskesi 255.0.0.0 'dan küçük herhangi birşeydir. örn: 255.255.255.240, 255.255.248.0

ttnet dns adresleri devamlı değişir. benim kullandığım 212.156.4.1, 212.156.2.70'tir.

@xaty:
tabii ki kullanabilirsin ama ip adresin statik değilse her bilgisayar açıldığında değişme ihtimali vardır. (tabii o ağda birden fazla bilgisayar olması lazım :D) bu yüzden statik yap denir.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...