AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Abi yuhh diyorum ba$ka bi$i demiyorum. Ya nedir bu kızların tripleri ya? Kaprisler, küsmeler, bakarsan oynamamlar.? Son 1-2 günde ba$ıma geldi. Ondan önce de geliyodu kızlar tarafından da bu son gelen iyice sıktı canımı. [ (-) : Ben (+) : Kız ] - Ak$am mesajla$alım mı? + İftara davetliyim $imdi geç fln yazarım cevap olmaz yarın dersanede konu$sak olur mu? - Bak ekme sakın ;) + Hehh sen ekme ben ekmem. *!Çağrı atar cevap yok çağrı atar cevap yok.. Hırrr..* - Neden çağrılarıma cevap vermiyosun? + Aaa pardon görmemi$im. - İyi gördüğünde haber ver + Peki jnm - Allahım kız milleti deilmisiniz???? *!Ertesi gün olur* + Günaydın - Hiç dikkat etmedim.. Aaa hakikaten aydınmı$ :P Üst kata çıktım bi baktım erkeklerle konu$uyo. Ulan hani benle konu$acaktın?? Töbeee.. + İrfaaannnn konu$alım mı? - Peki + $eyyy ama Sima'da gelsin [ Lanet olası arkada$ı ] Onu yalnız bırakamam. - He getir a.Q + Canım yaaa :/ Buraya kadar her$ey gayet normal (!) + irfan birisi teklif etti ne diyim? - Kabul et + Tamam saol Sonra tık yok ne çağrı ne mesaj...! Uyuz oldum. Çıkı$ı geldi. - Noldu? + 45dk fln bekle i$im var öğrenci belgesi alıcam avea hat için - Avea hat ne için? + Immmmm $eyy.... - Peki peki... [ Oruç oruç 45 dk babamı beklemem ] ben kapının önündeyim. *!Kız lanet arkada$ıyla görünür.* + İrfan bizim biraz daha i$imiz var 5dkcık burdamısın? - Gidin gelin Arkada$ : La ifo kızlar kantinde oturuyolar? Ben : Biliyorum Arkada$ : kakara kikiri noldu la? Ben : Belge alıcaklardı da? Arkada$ : Neysee... *!İrfan basar kaçar* + Alo irfan nerdesin? - WC'deyim. + Dersanede mi? - Hayır tabii ki evde + Ne zaman gittin? - Siz içerde gırgır geçerken + Ne gırgırı ya? *!Dııııt Dııııt Dıııtt me$gul..* Çoğu kızda rastladım ben bu olaya.! Nedir ya çektiğimiz?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
laverda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bu tipler son zamanlarda çoğalmaya başladı. (erkek kız ayırımı yapmıyorum) ama böyle bi olayda kaçıcaksın benimde başıma geldi bi zamanlar o insanlardan sana zarardan başka bişey gelmiyo. ama böyle insanlarla takılıp hava aldıktan sonra da doğruyu görmek kolaylaşıyo[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 (+) ben (-) sen...Athlet +: irfannnnn -: efendimmm +:hiç bir kız için değmez sen mutlu ol yeter hayatını yaşa ok? -: okdir artık takmıcam nerede beklerse beklesin o benim peşimden koşsun +: işte bu ya -: saol :) valla başka dicek bişi bulamıorum... P.S: bu hikayedeki tüm karakterler ben hariç düşünsel şekilde cvp vermiştir sadece + lar benim düşüncelerim :P :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
solo_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sakin ol, sallama bunlari er gec yuvaya donerler.
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Abi aslında taktığım yok. Fakat kendilerini bi kaka zannediyolar o zoruma gidiyo.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 neyseki hepsi boyle değil[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ben tam bir ruhastasi bulmus durumdayim, yine iyisiniz.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Bungala Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: AthleT, 19 Ekim 2005 15:02 tarihinde demiş ki: ... + irfan birisi teklif etti ne diyim? - Kabul et + Tamam saol ... Hmm hem komik hem intihar etmelik.Hatunlar işte abi hem melek hem şeytanlar...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bi gün yığacam ama bakalım.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
malik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hehe geçmiş olsun:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Kızlar anlaşılmaz varlıklar. Hatta bazen erkeklere kaarşı artniyetleri olduğunu bile düşünüyorum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
angband Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 abi bişi solicem kızma ama bu kız başlı başına hata gibi duruyo...[signature][hline]Follow the Darkness...
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Abi kız sorunlu. Ben aksini iddaa etmiyorum. Sevdiğimde yok kızı, takıntı oldu. Bi sürü millet takılınca kıza benim olsun diye giri$tik o da kız baya bi küçük geldi 4-5 numara kadar. Yerlilerden Gökhan Özen Yabancılardan Çetin Egal dinlerim dio ya. Lan iftar vakti . Töbee...[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Çetin Egal kim? Yabancı gibi durmuyo...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hep söylerim gene söylicem.. bütün hayvan türlerinin en vahşisi dişilerdir. insanda da bazen hayvansal içgüdüler oluyo... başka da bişey demicem..[signature][hline]Iistesem de bırakamıyorum.. ne yapayım elimde değil..
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ehhe başlık süper:D @Athlet takma yaa salla kızları anlayabilmk imkansız.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: nileppezdel, 19 Ekim 2005 16:58 tarihinde demiş ki: Çetin Egal kim? Yabancı gibi durmuyo... Ya hani sevgilisi ölmü$ almanyada bu da ona $arkı yazmı$. Ben ich liebe dich fln diye.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 fede yine yıkıldım. Başka bişey demiycem demişsin bi de sona :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 O müzikleri dinleyen bi kız dünyanın en güzel kızı olsa ve bana aşık olsa da reddederim... Tercih meselesi ama benim de tercihim bu :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Zep Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 başlık kopardı beni[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Slat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: AthleT, 19 Ekim 2005 16:56 tarihinde demiş ki:Yerlilerden Gökhan Özen Hayırrrrrrrrrrrr direk ilişkini kes bence... Sen de ona yabancı olarak NWA - Bitch is a Bitch'i dinlet eheh... Let's describe a certain female. A female with the disease of character and attitude. If you will, a snob. However in the view of N.W.A... A bitch is a bitch[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Akerfeldt, 19 Ekim 2005 16:12 tarihinde demiş ki: neyseki hepsi boyle değil +1 tebrıkssssssss[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Böyle olmayanlar bana da denk gelse... :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 gelır gelır umudunu kaybetme hiçbırzaman :-)[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Abi böyleleri iyi niyet suistimalcileri,böyleleri inceligi ve iyi davranmayi zayıflık sanan,böyleleri hayatta hiçbir şeyi haketmeyen nese ya bende dertliyim bu konuda siz anlayın yazımdan
Öne çıkan mesajlar