AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Abi yuhh diyorum ba$ka bi$i demiyorum. Ya nedir bu kızların tripleri ya? Kaprisler, küsmeler, bakarsan oynamamlar.? Son 1-2 günde ba$ıma geldi. Ondan önce de geliyodu kızlar tarafından da bu son gelen iyice sıktı canımı. [ (-) : Ben (+) : Kız ] - Ak$am mesajla$alım mı? + İftara davetliyim $imdi geç fln yazarım cevap olmaz yarın dersanede konu$sak olur mu? - Bak ekme sakın ;) + Hehh sen ekme ben ekmem. *!Çağrı atar cevap yok çağrı atar cevap yok.. Hırrr..* - Neden çağrılarıma cevap vermiyosun? + Aaa pardon görmemi$im. - İyi gördüğünde haber ver + Peki jnm - Allahım kız milleti deilmisiniz???? *!Ertesi gün olur* + Günaydın - Hiç dikkat etmedim.. Aaa hakikaten aydınmı$ :P Üst kata çıktım bi baktım erkeklerle konu$uyo. Ulan hani benle konu$acaktın?? Töbeee.. + İrfaaannnn konu$alım mı? - Peki + $eyyy ama Sima'da gelsin [ Lanet olası arkada$ı ] Onu yalnız bırakamam. - He getir a.Q + Canım yaaa :/ Buraya kadar her$ey gayet normal (!) + irfan birisi teklif etti ne diyim? - Kabul et + Tamam saol Sonra tık yok ne çağrı ne mesaj...! Uyuz oldum. Çıkı$ı geldi. - Noldu? + 45dk fln bekle i$im var öğrenci belgesi alıcam avea hat için - Avea hat ne için? + Immmmm $eyy.... - Peki peki... [ Oruç oruç 45 dk babamı beklemem ] ben kapının önündeyim. *!Kız lanet arkada$ıyla görünür.* + İrfan bizim biraz daha i$imiz var 5dkcık burdamısın? - Gidin gelin Arkada$ : La ifo kızlar kantinde oturuyolar? Ben : Biliyorum Arkada$ : kakara kikiri noldu la? Ben : Belge alıcaklardı da? Arkada$ : Neysee... *!İrfan basar kaçar* + Alo irfan nerdesin? - WC'deyim. + Dersanede mi? - Hayır tabii ki evde + Ne zaman gittin? - Siz içerde gırgır geçerken + Ne gırgırı ya? *!Dııııt Dııııt Dıııtt me$gul..* Çoğu kızda rastladım ben bu olaya.! Nedir ya çektiğimiz?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bu tipler son zamanlarda çoğalmaya başladı. (erkek kız ayırımı yapmıyorum) ama böyle bi olayda kaçıcaksın benimde başıma geldi bi zamanlar o insanlardan sana zarardan başka bişey gelmiyo. ama böyle insanlarla takılıp hava aldıktan sonra da doğruyu görmek kolaylaşıyo[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 (+) ben (-) sen...Athlet +: irfannnnn -: efendimmm +:hiç bir kız için değmez sen mutlu ol yeter hayatını yaşa ok? -: okdir artık takmıcam nerede beklerse beklesin o benim peşimden koşsun +: işte bu ya -: saol :) valla başka dicek bişi bulamıorum... P.S: bu hikayedeki tüm karakterler ben hariç düşünsel şekilde cvp vermiştir sadece + lar benim düşüncelerim :P :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sakin ol, sallama bunlari er gec yuvaya donerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Abi aslında taktığım yok. Fakat kendilerini bi kaka zannediyolar o zoruma gidiyo.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 neyseki hepsi boyle değil[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ben tam bir ruhastasi bulmus durumdayim, yine iyisiniz.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: AthleT, 19 Ekim 2005 15:02 tarihinde demiş ki: ... + irfan birisi teklif etti ne diyim? - Kabul et + Tamam saol ... Hmm hem komik hem intihar etmelik.Hatunlar işte abi hem melek hem şeytanlar...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bi gün yığacam ama bakalım.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hehe geçmiş olsun:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Kızlar anlaşılmaz varlıklar. Hatta bazen erkeklere kaarşı artniyetleri olduğunu bile düşünüyorum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 abi bişi solicem kızma ama bu kız başlı başına hata gibi duruyo...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Abi kız sorunlu. Ben aksini iddaa etmiyorum. Sevdiğimde yok kızı, takıntı oldu. Bi sürü millet takılınca kıza benim olsun diye giri$tik o da kız baya bi küçük geldi 4-5 numara kadar. Yerlilerden Gökhan Özen Yabancılardan Çetin Egal dinlerim dio ya. Lan iftar vakti . Töbee...[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Çetin Egal kim? Yabancı gibi durmuyo...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hep söylerim gene söylicem.. bütün hayvan türlerinin en vahşisi dişilerdir. insanda da bazen hayvansal içgüdüler oluyo... başka da bişey demicem..[signature][hline]Iistesem de bırakamıyorum.. ne yapayım elimde değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ehhe başlık süper:D @Athlet takma yaa salla kızları anlayabilmk imkansız.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: nileppezdel, 19 Ekim 2005 16:58 tarihinde demiş ki: Çetin Egal kim? Yabancı gibi durmuyo... Ya hani sevgilisi ölmü$ almanyada bu da ona $arkı yazmı$. Ben ich liebe dich fln diye.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 fede yine yıkıldım. Başka bişey demiycem demişsin bi de sona :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 O müzikleri dinleyen bi kız dünyanın en güzel kızı olsa ve bana aşık olsa da reddederim... Tercih meselesi ama benim de tercihim bu :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 başlık kopardı beni[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: AthleT, 19 Ekim 2005 16:56 tarihinde demiş ki:Yerlilerden Gökhan Özen Hayırrrrrrrrrrrr direk ilişkini kes bence... Sen de ona yabancı olarak NWA - Bitch is a Bitch'i dinlet eheh... Let's describe a certain female. A female with the disease of character and attitude. If you will, a snob. However in the view of N.W.A... A bitch is a bitch[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: Akerfeldt, 19 Ekim 2005 16:12 tarihinde demiş ki: neyseki hepsi boyle değil +1 tebrıkssssssss[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Böyle olmayanlar bana da denk gelse... :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 gelır gelır umudunu kaybetme hiçbırzaman :-)[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Abi böyleleri iyi niyet suistimalcileri,böyleleri inceligi ve iyi davranmayi zayıflık sanan,böyleleri hayatta hiçbir şeyi haketmeyen nese ya bende dertliyim bu konuda siz anlayın yazımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar