Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya siz hala civcivden bahsedionuz. adamın dediklerine baksanıza. adam bi orc olup insanları kesio bi insan olup orkları kesio. human karusu rezliyo vb. lol *LSD kullanımı sonucu ortaya çıkan etki saptandı* :D[signature][hline]Kısalttım :D
forzaeses Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bu çocuktaki heyecana bayılıyorum,bence şahane bir tad getirdi foruma... Hani yazıda manalı bir tek taraf yok ta,en son şu rezleme olayında düşündükçe kopuyorum... CZ de adam sizi kesiyo,kestikçe de akabinde rezleyip bi daha,bi daha kesiyo (ulam sahneyi kafamda canlandırdıkça bile gülmekten yarılıyorum) sen de Ok e basıp kendi townında doğacağın yerde,habire herifin rezlemesini bekliyosun,hatta ben nasılsa yanmışım misali olayı kabullenip milleti yaklaşmayın mı diyon :D Hay sen çok yaşa yahu... Askerlik tabiriyle... Devam...[signature][hline]Ares Karus Lvl 60 Archer NP : 12X.XXX
Chuda Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 adam el morad sa hun all... dandır onların simgesi civciv yaaaa
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 en 100 kere tıklamışımdır tıkladığımda ise adamın önünde doğuyom o anda sne olsaydın bilgisayarı kapatırdın ama ben şokey oldum!
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 koptum abi oyun perili köşkün hikayelerini aştı valla :D[signature][hline]BEYAZ PATİLER
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 rezil ya bi civcivi kesemiyo :D bi de invade olunca ne yapacak :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 kapat azinida sinek kacacak kapatmassan baska bisey kacirirlar ama neyse :D:D:D:D[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: pek bi yalan geldi bana.. o da civciv deildir knight iconları civciv işaretidir İşte budur. Helal dostum sana. Sonuç olarak her civcivi civciv sanmamak lazım. Bir ara The_Others ta her kişi parti başkanıydı :) çok komikti.[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire
blackdeer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bence sen yeni bir yorgan edin kendine biraz küçük geliyor galiba bak tuhaf tuhaf rüya görüyorsun.[signature][hline]Beni deli etmeyin üzerime gelmeyin ne verilecek hesabım ne sorulacak günahım var.
Warum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 adamim manyak bi reytingi oldu ne yazsa olay oluo :)
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 arka kapıdan girmistir[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya sizin civciv dediginiz human_ bilmem ne kafasında kuş resmi var ve nicki sarı full shell rogue mi ney oysa bilen varsa yani Gm benim bildigim..[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares
hunhar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yanlız arkadaslar bılıyosunuz cıvcıv ısaretı fılan dıonuzda aranızda orc championu yada human champıonu gormeyenler var herhalde...Cz de hıc denk gelmedınız galıba 2 darbede dm yı ındırıyor bu arkadaslar yanı gmler..bılıyosunuz gm ler bu oyunda herseyı yapar..bunun baska bı acıklaması da yokh..Bu dedıgım ıkı sahsıyete denk gelmeye calsıp ısleyın bakalım ama dıkakt edın orcsanız orcu humansanız humanı ızleyın yoksa basınıza gelceklerı tahmın bıle edemessınız.. ben gozumle dm ı 2 vurusda aldıgını gordumm..
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 töbe yarabbim ramazan ramazan başlıga bak erotik hikaye çıkıcak sanki[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 19 Ekim 2005 02:45 tarihinde değiştirilmiştir]
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: hunhar, 19 Ekim 2005 02:38 tarihinde demiş ki: yanlız arkadaslar bılıyosunuz cıvcıv ısaretı fılan dıonuzda aranızda orc championu yada human champıonu gormeyenler var herhalde...Cz de hıc denk gelmedınız galıba 2 darbede dm yı ındırıyor bu arkadaslar yanı gmler..bılıyosunuz gm ler bu oyunda herseyı yapar..bunun baska bı acıklaması da yokh..Bu dedıgım ıkı sahsıyete denk gelmeye calsıp ısleyın bakalım ama dıkakt edın orcsanız orcu humansanız humanı ızleyın yoksa basınıza gelceklerı tahmın bıle edemessınız.. ben gozumle dm ı 2 vurusda aldıgını gordumm.. benim dedigimde human champıon du..[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares
demise666 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Beyne giden kandamarlarında oluşan tıkanmanın sebep olduu alerjik ve antiklınik aynı zamanda hiperaktif bir etkinin sonucu olarak oluşan moronluğun ke ile tepkimesinden oluşan bir çeşit virüstür arkadaşın başına gelen sen bi hocaya git kenini ve pc yi okut üflet bööle şeeler olmaz bi daha[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Knights Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 "şokey olmak" nedir ya :D[signature][hline]Kısalttım :D
demise666 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 yarın ben sana okulda winston box üzerinde anlatırım sana meta:D[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Knights Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x
Jarlax3 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 sallmada sınır yok yarın bi gun ucan mavi eşşek gördüm diyede form acarlar
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 iyi rüya gormussun bilgisayar basında. bundan sonra zamanında uyu[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist''
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ustundekilerin goblin oldugunu nasıl anladın[signature][hline]Arqas UO Shard
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Shaklaban, 20 Ekim 2005 15:52 tarihinde demiş ki: ustundekilerin goblin oldugunu nasıl anladın belki charda x-ray gözlük vardi yargilamayin adamı zuahahhaahhagagaggasıdasföjkasdşflşajgjgjşalşajşsdfş [Bu mesaj ewon tarafından 20 Ekim 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir]
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: demise666, 19 Ekim 2005 22:57 tarihinde demiş ki: Beyne giden kandamarlarında oluşan tıkanmanın sebep olduu alerjik ve antiklınik aynı zamanda hiperaktif bir etkinin sonucu olarak oluşan moronluğun ke ile tepkimesinden oluşan bir çeşit virüstür arkadaşın başına gelen sen bi hocaya git kenini ve pc yi okut üflet bööle şeeler olmaz bi daha muazzam bir teşhis döktör bey. hastanın komplikasyonları tamamladıysa bagsurundaki soruna rektal muayene yapmak ister misiniz?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Bu topic yaşatılmalı :D Up Up Up :D Türkçe bilio musun? :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 61 %93 :D Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx
Öne çıkan mesajlar