Silmarillion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Merhaba... Bu siteden çektiğim hg sistemini kullanıyorum ama evi re daed etmeye çalıştığım zaman clint çöküyor. Ayrıca hg sistemini kullanmadan öncede ev kurduğumda kaldıramıyotum. .remove olmuyor. Bunun yerıne bir komut var mı? Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 .debug 1 deyip ortadaki gemi remove edebilirsin, evin icindekileri de silmek istiyorsan .nuke kullanabilirsin. (Debugdan cikmak icin .debug 0) Gemiler icin drydock script kullan, nerden bulurum demezsen sevinirim :) Bizim sharinge bak bi, bulamazsan bende olmasi lazimdi ararim hdd'de.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Dead değil deed :)[hline]International Chat Quete (Ulusal Kedi Macerası - Firanzizca) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarillion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Merhaba... Baggio saol.. Ben biraz arayım olmazsa senden yardım isterim hiç suphen olmasın... Diğer arkdasa gelince bence ömenli olan deed ya da dead yazmak değil. Sonunda birisi anladı ve istediğim sevapbı verdi. Yani sen deed yazmasanda olurdu. ! Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Evet sevabpı vermiş adam. ! Bir nokta koyduktan sonra ünlem işareti koyunca daha mı etkili oluyo okuyucu üzerinde?Ha oluyosa; Korktum... :P[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarillion Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Merhaba... Ders ne Türkçe mi? Neyi arastırıyoruz (!?) Saygılar... Yakında konu kitlenir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3adLock Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 .nuke komutunu bugüne kadar daha birkez bile kullanamadım sphere hep hata verdi .. tam kullanım kodunu verebilecek bir arkadaş varmı ?[hline]http://www.uohileleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 .nuke diyip bi yer seciyosun, sora bi yer daha seciyosun, arada kalan dikdortgen icindeki tum itemlari siliyo. nukechar aynisini npcler icin yapiyo, nuke all ikisini birden.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarillion Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Merhaba... Saolun.. Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar