ElvisTR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 1)Arkadaşlar resimde işaretlediğim bölüme nasıl item'lar alabiliyoruz ? Bunun için belli bir lvl'a mı ulaşmak gerekiyor ? 2)Diğer sorum da, oyunu ilk açtığım günlerde yanlışlıkla "beginner quest" gibi bir quest almışım. Quest listemde aktif görünüyor ama nereden aldığımı ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ilk sorunu ben de çook merak ediyorum we ikinci sorun hakkında da bi fikrim war salla gitsin..[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ilk sorun cape görevi yapınca clan başkanı oraya cape i koyuyor biliyorum... 2. sorunu biraz daha açabilir misin? birsürü beginer quest war beginer helper sa yani civ civin çıktıysa lvl 30 olunca sana 500k para veriyor[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: wastyrx, 21 Ekim 2005 12:57 tarihinde demiş ki: ilk sorun cape görevi yapınca clan başkanı oraya cape i koyuyor biliyorum... 2. sorunu biraz daha açabilir misin? birsürü beginer quest war beginer helper sa yani civ civin çıktıysa lvl 30 olunca sana 500k para veriyor azahuhzauhzau saçmalama oraya hiçbirşey gelmiyo....[signature][hline]Bugs_Bunny is here the end is near! niaahahaha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ElvisTR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: wastyrx, 21 Ekim 2005 12:57 tarihinde demiş ki: ilk sorun cape görevi yapınca clan başkanı oraya cape i koyuyor biliyorum... 2. sorunu biraz daha açabilir misin? birsürü beginer quest war beginer helper sa yani civ civin çıktıysa lvl 30 olunca sana 500k para veriyor Doğru anladıysam ilk sorumun yanıtı, rütbe gibi bişey edinmekle ilgili. Diğer sorumu da şöyle açayım. Karakterimi oluşturup oyunu ilk açtığım gün, yanlışlıkla bir beginner quest almışım. Büyük ihtimalle beginner helper'dan falan aldım. Üzerimdeki quest'lere bakınca listemde "In" olarak görüyorum fakat ne yapmam gerektiği yazmadığı için bunu tamamlayamıyorum. Yardımlarınız için çok teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 1.) Normalde o bölüm omuzluk vb. şeyler için hazırlanmış durumda ama aktif değil. Ne kadar lvl olursan ol boş kalıyor. 2.) O görev her lvl oyuncunun seni partiye alabilmesini sağlıyor.[signature][hline]Server: Diez1 ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 55 Np: Bu kadar oynak olmasa yazacaktım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: _BugsBunny_, 21 Ekim 2005 13:14 tarihinde demiş ki: said: wastyrx, 21 Ekim 2005 12:57 tarihinde demiş ki: ilk sorun cape görevi yapınca clan başkanı oraya cape i koyuyor biliyorum... 2. sorunu biraz daha açabilir misin? birsürü beginer quest war beginer helper sa yani civ civin çıktıysa lvl 30 olunca sana 500k para veriyor öle biliyorum demişim dimi arkadaşım yanlış yazdıysam düzeltirsin azahuhzauhzau saçmalama oraya hiçbirşey gelmiyo.... böle bişi yazmazsın[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ElvisTR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Dexteriyus, 21 Ekim 2005 13:20 tarihinde demiş ki: 2.) O görev her lvl oyuncunun seni partiye alabilmesini sağlıyor. Uzattığım için üzgünüm fakat netleşmesi için soruyorum. Bu quest ne zaman bitiyor peki ? Yoksa hep öyle açık mı kalıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingSaGoPa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 1. sorunun cvbını kimse net olarak blmiyor 2. sorunun cevabı ise lvl 30 olduğu an o görev tamamlanmış oluyor yani yapman gereken o görevi tamamlamak için lvl 30 olmak dahada açıklayıcı yanıtta yoktur herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ElvisTR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Yardımcı olan herkese tekrar tekrar teşekkür ederim.[signature][hline]http://www.greaseweb.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 o yere kral olanın pelerin geliyo olmassın ? salla ma yaptım biraz :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: DeBuffAndHeal, 21 Ekim 2005 13:58 tarihinde demiş ki: o yere kral olanın pelerin geliyo olmassın ? salla ma yaptım biraz :) SAllamada sınır yok :) bende biraz sallim oraya kanat geliyor melek oluyon ^^ MU rulz...[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Female characterler oraya sütyen takıyor diye biliyom ben. Erkeklerde bilimum başka şeyler salla salla[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 1. sorunun cevabini veriyim oraya clan baskani pelerin takiyo ama orasi sadece klan baskaninda dolu gözüküyo yani klandaki diger adamlarda orasi bos kaliyo[signature][hline]Nick: Liquid_SnaKe Server:Ares Job:Kasar Hood Lwl:63 Clan:Alan olmadı daha Np:1xxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Liquid_SnaKe, 21 Ekim 2005 18:15 tarihinde demiş ki: 1. sorunun cevabini veriyim oraya clan baskani pelerin takiyo ama orasi sadece klan baskaninda dolu gözüküyo yani klandaki diger adamlarda orasi bos kaliyo yooo bizim clan liderin de görünmüyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar